USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку бус збив чоловіка. Момент ДТП потрапив на відео

27 Січня 2022 23:06
У Луцьку сьогодні авто збило пішохода. У чоловіка – перелом ребер, струс мозку і численні синці.

Момент аварії потрапив на відео, повідомляє 12 канал у Телеграмі.

ДТП трапилася близько 16:00 поблизу кафе «Фора» на вулиці Дубнівській.

Як видно на відео, авто рухалося зі значною швидкістю, і водій, скоріше за все, не планував пригальмовувати перед пішохідним переходом. Унаслідок автопригоди пішохода госпіталізували.

Як повідомляє Суспільне, стан травмованого важкий. За попередньою інформацію, чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, його кров взяли на аналіз.

«У пацієнта закрита черепно-мозкова травма, політравма, забій головного мозку, перелом ребер, забиття органів черевної порожнини», – каже заступник директора Медоб'єднання Луцької тергромади Олександр Федорчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанин Показати IP 28 Січня 2022 06:26
потерпілий правил ПДР не порушив, і до чого тут те, що він перебував в стані алкогольного спяніння, людина могла випити пляшку пива
Дед до лучанин Показати IP 28 Січня 2022 09:37
4.14. Пешеходам запрещается: а)выходить на проезжую часть, не убедившись в отсутствии опасности для себя и других участников движения;
Анонім до Дед Показати IP 28 Січня 2022 17:49
п.18,1, Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
Читай ПДД до лучанин Показати IP 28 Січня 2022 09:56
4.14 Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;(небезпека для руху — зміна дорожньої обстановки (у тому числі поява рухомого об'єкта, який наближається до смуги руху транспортного засобу чи перетинає її) або технічного стану транспортного засобу, яка загрожує безпеці дорожнього руху і змушує водія негайно зменшити швидкість або зупинитися. Окремим випадком небезпеки для руху є рух у межах смуги транспортного засобу іншого транспортного засобу назустріч загальному потоку;) б)раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; пояснюю по простому:пішохід який не вийшов на пішохідний перехід забов'язаний пропустити автомобілі що наближаються до переходу
Анонім до Читай ПДД Показати IP 28 Січня 2022 16:51
Там знак обмеження швидкості 30 км/год. Знак забороняє рух із швидкістю, що перевищує зазначену на знакові. Зона дії знака — від місця встановлення до найближчого перехрестя за ним. Водій явно не їхав з такою швидкістю. І друге - "пішохід який не вийшов на пішохідний перехід забов'язаний пропустити автомобілі що наближаються до переходу" - ваша цитата. Проте в даному випадку пішохід був вже на переході.
Лучанин Показати IP 28 Січня 2022 08:34
Те що пішохід бу в пяний, водія не оправдовує зовсім і писати про це думаю не варто. На відео видно, що він адекватно переходе дорогу: не перебігає, як писали деякі ЗМІ, не хитає його. Посадили б одного другого такого водія на років 20, то тоді б думали як їздити.
Свідок Показати IP 28 Січня 2022 09:21
на Суспільному оператори та журналісти у стані алкогольного сп'яніння 24/7, а чоловік йшов по пішохідному переході.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus