USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Постраждалий в ДТП на Дубнівській досі в комі, стан – нестабільний

9 Грудня 2016 21:00
Хлопець, якого збив п’яний підприємець на Дубнівський досі перебуває в комі. Стан пацієнта залишається тяжким та не стабільним. Юнак знаходиться на системі штучного життєзабезпечення, доки лікарі борються за його життя, родина молиться за його одужання, а адвокат винуватця ДТП пропонує батькам гроші.

Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав, учень правознавчого коледжу перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля "Мерседес" у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці Дубнівській. ФОТО. ВІДЕО. Після того, як збив дитину, він продовжував рух, ще й зачепив 2 транспортних засоби.

Завідувач хірургічного відділення обласної дитячої лікарні Ігор Дородний в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, розповів, що хлопець залишається у край важкому стані.

«Він у комі 2-ого ступеню, тому стан дуже не стабільний. Пацієнта підключено до апарату штучного дихання. Крім складних переломів, у хлопця діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої легень, грудної клітки та черевної порожнини. Також у нього розриви селезінки та нирок. Попри це, внутрішньої кровотечі немає, тому хірургічне втручання поки не потрібне. Ми відстежуємо стан юнака і готові реагувати на будь-які зміни його стану», - каже лікар.

Сім’я постраждалого уже другу добу молиться під стінами реанімації. Тим часом як адвокат Володимира Мігаса, підприємця який скоїв резонансне ДТП, пропонував батькові гроші на лікування.

«Мені від нього нічого не треба! Це не щира допомога моїй дитині, а спосіб себе перестрахувати» - каже батько постраждалого.

До слова, винуватцю ДТП на вулиці Дубнівській у Луцьку, в якій важкі травми отримав 16-річний хлопець, оберуть запобіжний захід завтра 10 грудня об 11 годині в Луцькому міськрайонному суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
SS Показати IP 9 Грудня 2016 21:29
Батько хлопця буде надіятись на корупційний український суд і на суд божий а сам нічого не зробить щоб відстояти свою дитину і свою честь
Тетяна Показати IP 9 Грудня 2016 21:56
Надіюсь він отрииає по заслугам!!! Сил хлопцю та батькам!!!
Ттл Показати IP 9 Грудня 2016 22:19
Дайте реквізити рахунків, щоб перекинути гроші!
Олександр Показати IP 9 Грудня 2016 22:26
Безперечно водій винуватий і мусить бути покараний. Але КОЛИ НАШІ ЛЮДИ НАВЧАТЬСЯ ПЕРЕХОДЯЧИ ДОРОГУ ДИВИТИСЯ ПО СТОРОНАХ ??? Адже не завжди є вина лише водіє, тим більше при зимових погодніх умовах. А 70% людей в Луцьку виходячи на дорогу де б це не було, на переході чи ні, навіть не думають глянути в бік і оцінити ситуацію.
Василь до Олександр Показати IP 9 Грудня 2016 23:26
Ви думаєте шо кажете??? Вони дивились по сторонах А те шо їздять п'яні водії на великій швидкості,то в цьому вини людей що переходять дорогу нема!!!!!!!
Перехожий до Олександр Показати IP 9 Грудня 2016 23:47
Є відео з камер біля переходу. Хлопці нівчому не винні. Вони йшли двох спеціально на перехід. І переходили дорогу,а не перебігали. Подивіться яка швидкість в того мерса. І не пишіть дурниць.
Світлана до Олександр Показати IP 10 Грудня 2016 09:11
Ви взагалі- то розібрались, що сталось? П'яне чмо збило дитину на переході. Біди всім наробило ....ваше зауваження доречне, але не а цій ситуації.
Олександр до Світлана Показати IP 10 Грудня 2016 18:07
Взагалі то, пишучи коментар, я не мав на увазі саме цих хлопців! Мій коментар був розділений по реченнях, і в жодному випадку я дітей невинуватив, лише написав що сам бачу на вулицях нашого міста будучи водієм, як люди вилітають на дорогу, а можуть бути різні ситуації наприклад складні погодні умови, які перехожі не береть до уваги, "а для чого ж, я на переході!" так вони думають. Особисто я рекомендував би всім лишній раз затриматись на відстані 2 метрів від дороги чи навіть від переходу і зачекати доки всі автомобілі не проїдуть.
Анастасія до Олександр Показати IP 14 Грудня 2016 20:19
Ви бачили відео з камери спостереження? На ньому чітко видно, що хлопці, ЯКРАЗ ТО, по сторонах дивились. Нічого, що водій був не тверезий та їхав на великій швидкості?
1312 Показати IP 9 Грудня 2016 23:01
Я так розумію, що усіх наших активістів можна буде побачити завтра біля судув 11.00... ЧИ ВЖЕ ВСІ ЗАЙНЯЛИ СВОЇ МІСЦЯ У ВІДПОВІДНИХ КОМІСІЯХ І ІНШИХ ДЕРЖ УСТАНОВАХ І ВСЕ ЗНОВУ ПО БАРАБАНУ????????????????????
Натя Показати IP 9 Грудня 2016 23:55
Яке вічна пам'ять? Хлопчик живий, просто в важкому стані! З ним все буде добре...
Ігор Показати IP 10 Грудня 2016 06:50
А як ви думали...
Светік Показати IP 10 Грудня 2016 22:35
Пяне в хлам ч*о зі спущеними штанами і коханкою під кермом знову вийде сухим із води через корумпованих суддів і уникне покарання.Бог ім суддя...За життя Влада зараз борються лікарі і моляться добрі люди, а мігас бореться за свою волю.Гроші треба давати лікарям на медикаменти, а не тикати батькам і на колінах в церкві стояти. Подивіться він(мігас) навіть не визнає своєі провини він же Цар хай каже не ходить там де я іду! Дякую небайдужим людям і терпіння батькам!!! Господи допоможи!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus