USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП у Луцьку: Мерседес від удару викинуло на тротуар. Фото

29 Березня 2017 18:47
Дорожньо-транспортна пригода за участю двох авто сталася 29 березня на вулиці Львівська.

Так, близько 17.20 на Львіській зіткнулися Miцубісі та Mерседес-бенц.

Як розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини речниця луцької патрульної поліції Ольга Бузулук, водій "Мітсубісі", рухаючись вулицею Потебні, не надав перевагу в русі "Мерседесу", який рухався головною дорогою - вулицею Львівською. В результаті зіткнення "Мерседес" викинуло на тротуар.

Водій Мерседеса отримав травму голови, наразі його оглядають медики.
Зауважимо, це перехрестя - нерегульоване, і тут неодноразово траплялися дорожньо-транспортні пригоди, через що лучани у відповідній петиції просили встановити на цьому місці світлофор. Петиція набрала необхідну кількість підписів, але у міськраді відмовили у встановленні світлофора на цьому перехресті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Березня 2017 22:52
Люди добрі! Давайте їздити за правилами, без "пантів". Їзда зараз - суцільний стрес: ти не порушуєш, а тебе підрізають, нагло вклинюються, жіночки туплять, (мужички теж), пішоходи кидаються під колеса! І саме страшно, коли хтось виїзджає на твою полосу , і летить тобі назустріч. В переважній більшості випадків не встигаєш навіть познайомитись! (Коротше- жерсть!)
Анонім Показати IP 29 Березня 2017 23:03
Що ж ви тут модеруєте: комент без політики, а я вже усіх підтримую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus