USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку через порив на водогоні ледве не впала електроопора

7 Лютого 2022 17:12
У Луцьку тривають аварійно-відновлювальні роботи на магістральному водогоні діаметром 800 мм в районі вулиці Мамсурова, де сьогодні стався порив.

Через аварійну ситуацію води суттєво розмили грунт, над яким проходить лінія електропередач, що могло призвести до падіння електроопори і виникнення особливо складних наслідків, пов’язаних з ушкодженням ліній електропостачання. Про це інформує пресслужба КП «Луцькводоканал».

Працівники аварійних бригад оперативно залучили спецтехніку й усунули загрозу падіння електроопори. Попри те, що аварія сталася на магістральному водогоні й могла призвести до проблем із водопостачанням у цілому районі, працівникам КП «Луцьвкодоканал» вдалося знайти і локалізувати порив. Тривають роботи над усуненням наслідків аварійної ситуації. Тимчасово без водопостачання лишаються вулиці Боженка, Ковпака і Мамсурова, 2, 4, 6.

Наразі аварійники докладають усіх необхідних зусиль для того, аби якнайшвидше відновити стан мережі й постачання води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дмитро Показати IP 7 Лютого 2022 20:27
героів украіни ім дати за те що виконали свою безпосередню роботу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus