USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку через ремонт котельні низка будинків – без гарячої води і опалення

6 Січня 2022 11:21
Постачання теплової енергії та постачання гарячої води тимчасово припинено для усіх споживачів послуг котельні на просп. Відродження, 15б у Луцьку.

Вона сьогодні припинила роботу у зв’язку з необхідністю проведення ремонту технологічного обладнання, повідомили у пресслужбі ДКП «Луцьктепло».

Завершення робіт та відновлення послуг – до 14:00.

Окрім того, у зв’язку із проведенням аварійних ремонтних робіт на тепловій мережі сьогодні тимчасово припинено постачання теплової енергії до житлових будинків на вул. Наливайка, 10, 10а, 12. Завершення робіт та відновлення опалення – до 14:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучани Показати IP 6 Січня 2022 12:04
Пане мер ! Вони усі вам обіцяли літом, шо стовідстково готові до опалювального сезону ! Виявляється вони брехали вам, а ви нам ! Проведіть службову перевірку дій посадових осіб, заслухайте брехунів на засіданні виконкому, прийміть відповідні міри і повідомте лучан про вжиті заходи ! Навіщо вам такі "господарники", які працюють на пониження вашого рейтингу ! Бо брешуть то вони, а відповідати перед виборцями вам !
До Лучани до Лучани Показати IP 6 Січня 2022 15:00
Аварійна ситуація це будь-яка незапланована подія, що характеризується порушенням умов нормальної експлуатації, але не кваліфікована як аварія. Не роби тут політики, йди краще допоможи ремонтні роботи завершити "спеціаліст диванний". Від аварійних ситуацій ніхто не застрахований, навіть ти.
ко-ко-ко до До Лучани Показати IP 6 Січня 2022 15:29
кожних п''ять днів?
олександр Показати IP 6 Січня 2022 12:52
та давайте краще землю під варшавським ринком продамо- більше 4 гектарів за пору міліонів, а потім самі ж будем її орендувати за мільйон в рік, а котельню на Карбишева то не ми продавали то наші попередники.
Петро до олександр Показати IP 6 Січня 2022 13:20
До чого тут котельная на Карбишева, коли "зимову профілактику" робить Луцьк тепло на Відродження 15б (лівий берег Сапалаївки)? Аби щось бурнути? От і в часі "профілактики" не обмежені - "по закінчення"... А тут ще й свята "внєзапно"... Ще один довід переходити на автономію (без транспортування, без втрат тепла при транспортуванні і незалежні від чийогось рас@@дяйства)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus