USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку через тиждень після постанови суду за п’яне водіння водія Mercedes двічі за ніч зупиняли п’яним

5 Листопада 2023 06:46
В обласному центрі Волині судили водія Mercedes, якого двічі протягом ночі зупиняли за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка раніше вже штрафували за п’яне водіння, тому водійського посвідчення у нього не було.

Як ідеться в постанові Луцького міськрайонного суду, 28 вересня о 1:12 ночі водій Mercedes-Benz CLK 200 Олександр Б. рухався вулицею Дубнівською, маючи ознаки алкогольного сп’яніння. А вже через кілька годин Олександра Б. на тому ж авто п’яним зупинили на вулиці Довженка.

Читати ще: Двічі за чотири дні ловили п’яним за кермом: волинянин заплатить 34 тис. штрафу

Відзначимо, що в обох випадках правопорушник відмовився від освідування. У червні його вже судили за водіння без прав (40 тисяч 800 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 5 років), а 21 вересня постановою суду за ч. 2 ст. 130 КУпАП на нього було накладено штраф у розмірі 34 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк у три роки. Відповідно, Олександр Б. взагалі не мав права сідати за кермо.

Читати ще: На Волині мотоцикліста двічі протягом години ловили п’яним за кермом: суд його оштрафував та позбавив прав

Своїми діями горе-водій вчинив адміністративні правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 126 та ч. 2 ст. 130 КУпАП. Докази підтвердили вину Олександра Б., який на розгляд справи вирішив не приходити.

Цього разу суд оштрафував любителя п’яної їзди без прав на 40 тисяч 800 гривень та на сім років позбавив водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ДАІ Показати IP 5 Листопада 2023 07:08
А як це так, що перший раз зупинили п'яним, відпустили, а потім знову зупинили? Чому перший раз відпустили? Маразм.
Were до ДАІ Показати IP 5 Листопада 2023 10:06
Приїхав умовно на таксі тверезий корєш, сів в його колимагу і відвіз додому. П'яничка взяв ключі і знову поїхав кататись. А копи що з ним мали робити, возити у патрульці до ранку?
Анонім Показати IP 5 Листопада 2023 15:49
Аххха ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus