USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У частині Луцька майже добу не було світла

10 Грудня 2013 13:12
Через замикання на трансформаторній підстанції мешканці Дубнівського масиву майже на добу залишились без світла.

Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк під час оперативної наради сьогодні, 10 грудня.

Зі слів директора Центру надання адміністративних послуг у Луцьку Лариси Карп’як, з настанням осінньо-зимового періоду та під час негоди кількість аварійних відключень електроенергії у Луцьку суттєво збільшилась, подекуди – декілька разів на добу. Як наслідок, лучани постійно скаржаться на неякісне надання послуг ПАТ «Волиньобленерго».

Так, зі слів пані Лариси, з 25 листопада по 8 грудня цього року до групи оперативного реагування «15-80» надійшло 138 звернень щодо неналежного електропостачання будинків та споруд, викликаних як плановими ремонтними роботами, так і аварійними ситуаціями.

Зокрема 6-7 грудня, внаслідок замикання на трансформаторній підстанції № 168, перегоріли електролінії у Дубнівському масиві. Також у результаті негоди вийшов з ладу автомат на підстанції № 115, тож без електрики залишились мешканці вулиць Старицького та Семиренка. Через обрив проводів «погасло світло» і на вулиці Весняній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2013 14:13
Так кожен день електроенергію десь відключають - щось роблять. Що роблять? ''роблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus