USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку чоловік потрапив під колеса авто. «Швидкої» не дочекалися

29 Травня 2014 11:45
Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Луцьку вчора, 28 травня, близько 18 години. Жінка-водій автомобіля FIAT, згідно зі свідченнями очевидців, автомобілем наїхала на чоловіка, однак сама вона каже, що не винна.

Про це повідомив читач Інформаційного агентства Волинські Новини, скориставшись послугою «Повідом новину». Жінка, яка була за кермом, переконувала, що не бачила, як чоловік опинився під колесами. Казала, що подивилася в дзеркало заднього виду і його не помітила. Проте, свідки їй не вірили.

Сам же пішохід зізнався, що перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тому він не схотів дочекатися приїзду карети «швидкої» та ДАІ, оскільки казав, що його зроблять винним у ДТП. Навіть збирався самотужки йти додому попри травмовану ногу. Натомість небайдужі лучани переконували його звернутися до медиків, адже в той момент він міг не відчувати болю, а от уже на ранок стан міг би погіршитися.

Однак жінка, яка була за кермом, переконувала, що відвезе чоловіка на рентген, аби пересвідчитися, що з ним все гаразд. За кілька хвилин, не чекаючи приїзду «швидкої», яку викликали свідки події, чоловіка посадили до автомобіля і повезли в невідомому напрямку, сказали – до лікарні.

В УДАІ коментують, що в книзі викликів ця подія не зареєстрована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
перехожа Показати IP 29 Травня 2014 12:01
зранку була свідком такої ситуації: машина КІА з номерами 3388 в 1 м. від людей (дві мами з трьома маленькими дітками!!!) на переході біля ж/д вокзалу нахабно розвернулась, не пропустивши пішоходів, які були вже на середині дороги. Доки будуть нахабніти водій, доти будуть страждати люди. До трагедії були долі секунди. Прикро!
111 Показати IP 29 Травня 2014 12:45
"Однак жінка, яка була кермом"......))))) мабуть за кермом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus