USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку чоловіка вмовили не стрибати з 9-поверхівки. Відео

3 Липня 2019 12:19
Патрульні відговорили чоловіка стрибати з 9-поверхівки в Луцьку, інформує патрульна поліція Волині.

Подія трапилась 2 липня близько 19 години, на вулиці Кравчука.

Коли в радіоефірі прозвучало повідомлення про спробу самогубства, на місце одразу вирушили 5 екіпажів патрульних, командир батальйону, працівники швидкої та ДСНС.

На даху 9-поверхового будинку виявили чоловіка, який розповів, що має посттравматичний синдром після перебування в АТО та не хоче жити далі.

Близько години інспектори спілкувались з ним і про життя, і про службу, і про майбутнє, переконували не чинити самогубства, розповідали, як знайти себе і таки жити далі.

Поліцейські Дмитро Мандзюк та Віктор Дрогомирецький, які також воювали на сході України, зуміли знайти цей особливий підхід до чоловіка, завдяки чому він таки піднявся з краю прірви та підійшов згодом до дружини і побратима.

Громадянина доставили до медичного закладу для подальшого обстеження.
Дмитро Мандзюк
Дмитро Мандзюк
Віктор Дрогомирецький
Віктор Дрогомирецький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 3 Липня 2019 13:35
Луцьк не якесь забите село, де немає благодійних фондів, меценатів,небайдужих людей. Замість бігбордів з рекламою різних партій, ковбаси, горілки і тд у кожному кварталі міста великими буквами розвісити адреси і телефони анонімних цілодобових центрів підтримки військових і їхніх сімей. Невже міські психологи не можуть об*єднатись, заручившись підтримкою меценатів та міської влади і почергувати кілька годин у такому центрі. Звичайній людині у сьогоденних реаліях нелегко виживати, а людині, яка бачила і пройшла війну - взагалі нереально. Як підтримати такого воїна дружині, дітям, батькам, друзям у школах не вчать - потрібні спеціалісти, які б працювали комплексно.
РСВ Показати IP 3 Липня 2019 14:29
Жалко мужика, зломляний взагалі. Поліцеські молодці, похвала вам!
Анонім Показати IP 4 Липня 2019 09:48
Ось це справжні поліцейскв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus