USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Луцьку декламували поезію про Лесю Українку

1 Серпня 2016 14:43
В обласному центрі Волині вшанували пам’ять видатної української поетеси Лесі Українки. Дійство відбулося 1 серпня на Театральному майдані міста Луцька, - пише «Волинська правда».

Аби вшанувати пам’ять відомої землячки поблизу пам’ятного знаку Лесі Українки зібралося чимало городян. Серед них заступник Луцького міського голови Андрій Киця, начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк, екс-мер міста Богдан Шиба та чимало інших посадовців.

Розпочалося дійство з молебню, який відслужили священики УПЦ КП. З вітальним словом до присутніх виступила голова Волинської обласної організації НСПУ Ольга Ляснюк, яка звернула увагу присутніх на те, що потрібно намагатися побудувати таку країну, про яку мріяла Леся Українка. «Ми не маємо думати про поразку поки в нас є шанс перемогти», - зауважила Ольга Ляснюк.

Поезію про Лесю Українку декламувала поетеса Світлана Кресак. Присутні поклала квіти до пам’ятника видатній землячці.

lesia238
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus