USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку демонтують незаконні паркани у різних мікрорайонах

16 Травня 2018 13:47
За сімома адресами муніципали демонтують паркани на прибудинкових територіях у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 16 травня.

Затвердили перелік адрес, за якими знаходяться конструкції, що обмежують доступ до зелених зон на прибудинкових територіях та перебувають у занедбаному стані та підлягають демонтажу.

Як пояснила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, йдеться про перелік з семи адрес, де демонтують незаконні паркани. Конструкції (паркани), що обмежують доступ до зелених зон на прибудинкових територіях, перебувають у занедбаному стані та підлягають демонтажу розташовані за адресами: вулиця Гордіюк, 27, Наливайка, 2, проспект Перемоги, 1а та 25а, вулиця Федорова, 2, 4 та 6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Травня 2018 13:36
Тільки демонтують чи облагородять, бо вони перебувають в занедбаному стані?
Ira Показати IP 16 Травня 2018 15:05
На Пушкіна 9 хай он знесуть паркан, а то одні хитрі незаконно загребли й загородили собі двухметровим забором територію й прохід між Пушкіна і Кривим Валом, який раніше був!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus