USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку демонтують жахливі паркани. Адреси

20 Січня 2021 15:52
У Луцьку демонтують кілька десятків незаконно розміщених парканів, котрі перебувають у жахливому стані.

Про це йшлося 20 січня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська розповіла, що на розгляд виконкому винесено проєкт рішення про демонтаж 38 огорож і парканів.

«Ці паркани знаходяться біля будинків у жахливому стані, загороджують прилеглі території, огороджують так звані городи. Для зведення конструкцій використовувалися і рами, і деревина, і труби, і гілля, і багато інших речей, що заважає вільно рухатися містянам і створює додаткову небезпеку», – сказала вона.

Та наголосила, що після демонтажу буде відновлено благоустрій, а територію приведено до належного вигляду.

Демонтують паркани та огорожі за такими адресами: вул. 8-го Березня, 9, вул. Бенделіані, 5, вул. Винниченка, 18, пр-т Відродження, 8а, вул. Володимирська, 70, вул. Володимирська, 95а, вул. Володимирська, 95б, вул. Володимирська, 108, вул. Володимирська, 111, вул. Володимирська, 114, вул. Гаврилюка, 2, вул. Гаврилюка, 5, вул. Гетьмана Мазепи, 2, вул. Гетьмана Мазепи, 49а, вул. Гетьмана Сагайдачного, 29, вул. Гордіюк, 10, вул. Грабовського, 7, бульв. Дружби Народів, 8а, перехрестя, де організовано круговий рух, вулиць Єршова та Карбишева, вул. Івана Огієнка, 7, вул. Карпенка-Карого, 46а, вул. Конякіна, 17, вул. Кравчука, 42, вул. Купріна, 4, вул. Львівська, 53, вул. Львівська, 55, вул. Львівська, 59, вул. Макаренка, вул. Мамсурова, 4, вул. Наливайка, 2, вул. Островського, 2, вул. Рогова, 20, вул. Рогова, 26/1, пр-т Соборності, 13б, вул. Трункіна, 2а, вул. В’ячеслава Чорновола, 6, вул. Шота Руставелі, 23 та вул. Щусева, 18.

Член виконкому Олександр Серватович запропонував передбачити під час ремонту низьке однотипне огородження зелених зон, аби автомобілі не паркувалися на газонах.

Члени виконкому теж звернули увагу на огородження своїх прибудинкових територій ОСББ. Як відзначив мер Ігор Поліщук, жодне ОСББ не має відповідних дозвільних документів, аби встановлювати паркани.

«Обнесення прибудинкових територій несе низку незручностей для мешканців. Але є різні ситуації, наприклад, коли люди, котрі приїжджають на ринки, паркують свої автомобілі в дворах», – сказав він.

Та додав, що невдовзі питання огороджень територій ОСББ буде взято до відома і кожен випадок розглядатиметься в індивідуальному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Да уж Показати IP 20 Січня 2021 16:22
А незаконні, але красиві іпрекрасні паркани біля будинків місцевих багатіїв, будете зносити ? Чи кишка тонка?
Лучанин Показати IP 20 Січня 2021 19:26
По-перше хотілося б побачити згідно яких нормативних актів жителям заборонено загороджувати свою територію. Чому не можна ставити шлагбауми в дворах (звичайно ж з можливістю проїзду спецслужб, та неможливістю проїзду зальотних)? А то заїде в двір якесь ***, поставить своє авто посеред двору та піде на цілий день кудись, мешканці на обід приїзжають, а машину нема де поставити. Пробували понтів викликати, але вони приїхали та навпаки почали писати протокол проти тих хто викликав. Країна перерозвинутої демократії... Якби люди звернулися з проханням навести порядок в них на подвірї, то сказали б що кожен сам повинен в себе наводити порядок, а якщо люди навпаки хочуть щоб до них не лізли, то вже напланували як будуть "допомагати". Може народу зібратися та прийти до чиновників порядок навести, бо може кому двері не сподобаються, хфірточка не та, плитка не по держстандарту покладена, клумба не в тому місці, вазона не там поставили, з авто може що не так... Ну чому ж все для людей та для людей, треба ж і у відповідь "хороші справи" робити, подякувати. Звичайно як вони не вийде, але хоч щось.
Маша Показати IP 21 Січня 2021 09:46
А стан дороги на Гаврилюка нормальний?
Іван Показати IP 21 Січня 2021 18:10
Просто до виборів ще чотири років,тепер можна штрафувати!
Пророк Показати IP 21 Січня 2021 19:05
Люди хоть якось облагородили територію, стосується фото, глянути на оту кришку від люка з дорогою, сором, за що платимо податки за боротьбу з млинами вітровими, для чого взагалі це розглядати на слуханнях про якісь там паркани з гіляк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus