USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку демонтують зовнішню рекламу, яка перебуває в аварійному стані

6 Червня 2019 17:29
Значна частина зовнішньої реклами у Луцьку перебуває у неналежному вигляді, що значно впливає на естетичний вигляд міста. У Луцькій міській раді створили робочу групу, яка має оглянути стан рекламних носіїв та створити нову концепцію розміщення реклами.

Сьогодні заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук і начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай оглянули стан зовнішньої реклами у нашому місті в рамках розробки нової концепції її розміщення, йдеться на сайті Луцькради.

«Велика частина зовнішньої реклами нашого міста зараз не має належного вигляду. Це й іржаві опори, і погано закріплена основа металевого щитка. Усе це значно псує естетичний образ міста.

Тому спеціальним розпорядженням була створена робоча група, яка обстежить усі 450 рекламних щитів, усі сітілайти. Відповідно, підприємцям-власникам буде надіслано приписи на усунення цих недоліків. Якщо недоліки не буде усунено згідно до терміну – щит буде демонтовано. Місто має бути естетично привабливим, а реклама відіграє у цьому значну роль», – розповів Ігор Поліщук.
Увагу міської влади привернули також рекламні об’єкти, встановлені на приватній території об’єктів підприємництва.

«Це недбалість ведення підприємницької діяльності. Звичайно, ми будемо реагувати на такі речі. Дозволи на розміщення реклами не будуть продовжені, якщо підприємці не зреагують на стан рекламних конструкцій на території міста», – зазначила Наталія Рибай.
«Найближчим часом буде розроблено типові вигляди магазинчиків поряд із зупинками громадського транспорту, які встановлювались в 1990-х і 2000-х роках, і давно втратили свій естетичний вигляд й буде запропоновано власникам таких магазинчиків оновити їх», – зазначає Ігор Поліщук.

Окрім того, як розповів посадовець, уже в кінці цього місяця організують широке обговорення концепції розміщення та розвитку зовнішньої реклами та вивісок в місті, завданням якої є впорядкування реклами й покращення зовнішнього вигляду міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Червня 2019 19:54
Тест пальцем.
дідо Показати IP 6 Червня 2019 20:00
це фак фундаменту
Вася Показати IP 6 Червня 2019 22:12
Це жахіття, треба взагалі з міста прибрати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus