USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Луцьку дітей переселенців навчали створення анімації

29 Квітня 2022 15:10
У Луцьку для школярів та дошкільнят організували майстер-клас із предметної анімації «Магія живе в тобі», деталі для якої виготовляли з пластиліну або паперу.

Про це Суспільному розповіла керівниця гуртка Палацу учнівської молоді Ольга Шкідина.

Майстрували деталі з пластиліну діти, котрі приїхали з регіонів, де тривають бої, та з Луцької громади. Зі змайстрованих деталей учасники заходу виготовляли героїв для мультика.

«Діти зрозуміють, як вони можуть в домашніх умовах створити певну анімацію, оживити предмети або героїв, які полюбляють виготовляти з пластиліну чи з паперу, чи з будь-якого предмету», – говорить керівниця гуртка.

На майстерклас свою доньку привела Вікторія Кухтик із Харкова. Зі слів жінки, дитині не вистачає спілкування з однолітками, тому відвідують у місті цікаві заходи.

«Ми приїхали я, моя дитина, подруга, її мама і кіт. Виїжджали після того дня, коли почали прилітати балістичні ракети, не стало нашого ОДА. І за пів години покидали найнеобхідніше в машину і сіли і виїхали», – розповіла жінка.
Донька Вікторії Лора Кухтик прийшла повчитися створювати анімацію, бо любить мультики: «Більше подобається Губка Боб. Робила вже рамку для фото, квіти з бумаги і листівку».

Читати ще: У Луцьку при центрі допомоги для переселенців діє інтерактивна дитяча кімната

Порелаксувати на майстеркласі прийшла Неля Товмасян з двома дітьми, котрі приїхали на Волині з Сумщини. Її син Давид Товмасян розповів, що героїв для анімації створює з однакових матеріалів, застосовуючи свої вміння та фантазію.
«Виходить дуже красиво. Я зробив об’ємний свій автопортрет і ще малюнки. Намалював герб України і ми його передали до ЗСУ. Всім українцям я бажаю миру і спокою», – зазначив школяр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2022 17:51
І мови потрібно навчати, скільки можна по руські триндіти , гидко слухати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus