USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Відомий художник Лев Скоп проведе майстерклас з живопису в Луцьку

17 Липня 2023 19:17
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку відомий український художник, іконописець та викладач монументального живопису Левко Скоп проведе майстерклас із живопису для всіх охочих. Ділитися знаннями митець буде 18 липня о 18:00 у межах виставкового проєкту «Миті хаосу у підсвідомості».

«Кожна людина може малювати. Але допоки вона не стане рабом Творчості, пуття не буде. Та незалежно від рівня обдарованості, постійна праця над творчістю завжди робить або дарує великі миті щастя по завершенню роботи», – каже Лев Скоп.

Тривалість майстеркласу – 1,5 год. Він підійде дорослим та дітям від 12 років. Вартість – 250 грн. У неї входять всі необхідні для роботи матеріали.

Для того щоб потрапити на майстерклас до Левка Скопа, потрібно попередньо зареєструватися за телефоном 066 142 5118. Запис можливий лише до 12:00 18 липня.
Нагадаємо, що 23 червня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відкрили виставку «Миті хаосу у підсвідомості» художника-реставратора, іконописця, дослідника сакрального мистецтва, волонтера Лева Скопа. Його роботи нагадують твори Ієроніма Босха, Сальвадора Далі та західноукраїнські ікони ХVII століття, але це більше про вдалу синергію та власний унікальний стиль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus