USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку дітям із синдромом Дауна влаштували спортивне свято з подарунками. Фото

6 Грудня 2023 20:18
У день Святого Миколая в Луцьку влаштували веселі старти для дітей із синдромом Дауна, а по завершенню змагань вручили їм подарунки.

Свято спорту за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» відбувалося в осередку «Олімпія» Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Для дітей організували спортивні локації, де можна було пограти в шашки, настільний футбол і теніс. Також малеча взяла участь у рухових вправах, як-от біг, стрибки, кидки м’яча та удари по воротах, і займалася на велотренажерах.
Цей захід продовжує серію спортивно-розважальних активностей із нагоди дня Святого Миколая для дітей, які потребують особливої уваги, розповіла очільниця Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук. Вона також нагадала, що напередодні влаштували спортивне свято з подарунками для дітей з аутизмом.
Читати ще: «Янголята в колі друзів»: особливі діти з Луцька показали свої таланти на традиційному благодійному фестивалі

«Усі діти чекають святкового настрою та дива. Особливо діти, які потребують особливої уваги. Тому ми за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» ще із 2018 року проводимо такі заходи, щоби показати, що ці дітки є потрібними. Ці діти – розумні, вони як і ми розвиваються, і ми показуємо їм свою любов, турботу та піклування. Сьогодні на заході присутні діти із синдромом Дауна. Вони також люблять рухові активності, мають гарні посмішки, обіймаються і дарують своє сонячне тепло нам», – поділилася Наталія Назарук.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода наголосила, що під час активностей дітлахам дарували подарунки та новорічний настрій. З її слів, зараз діти перебувають у стані тривоги, бо в країні йде війна, але ніякі вороги не мають права забирати в малечі свято.

«Святий Миколай – це найочікуваніший гість для кожної дитини. Вони з нетерпінням чекають його, щоб отримати подарунки. Кожна дитина заслуговує на це свято. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» із радістю підтримує ті сім’ї, які найбільше цього потребують. Так, спільно із центром «Спорт для всіх» провели захід для дітей із синдромом Дауна. Ці діти надзвичайно щирі, вони потребують нашої уваги», – зазначила Катерина Шкльода.
Читати ще: У Луцьку для дітей з аутизмом влаштували веселі старти та вручили їм подарунки. Фото

По завершенню спортивних вправ до дітей таки прийшов бажаний гість – святий Миколай, вручивши кожному солодощі. А дітки залюбки фотографувалися із ним.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus