USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вихованцям НРЦ влаштували веселі старти та вручили подарунки. Фото

7 Грудня 2023 16:11
У Луцьку продовжується серія спортивно-розважальних заходів для дітей з особливими освітніми потребами. До Дня Святого Миколая для малечі влаштовують різні активності та дарують подарунки.

Чергове свято спорту за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» відбулося 7 грудня в Луцькому навчально-реабілітаційному центрі.

Фахівці Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» організували вихованцям НРЦ рухові вправи, як-от стрибки через обруч, гра з м’ячем, біг. А на завершення діти додали естафету в новорічному вбранні, щоб відчути дух свята.
Читати ще: «Янголята в колі друзів»: особливі діти з Луцька показали свої таланти на традиційному благодійному фестивалі

Очільниця центру «Спорт для всіх» Наталія Назарук каже, що подібні новорічні заходи для вихованців Луцького НРЦ влаштовують із 2018 року, адже тут навчаються діти, які потребують особливої уваги.

«Вони, як і всі діти, чекають свята й подарунків. Сьогодні ми запропонували їм узяти участь у веселих стартах й гарно провести час. Дякуємо Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», що вже не один рік підтримує наші ініціативи та цих дітей», – наголосила Наталія Назарук. – У заході взяли участь 40 вихованців навчально-реабілітаційного центру. Також щотижня ми проводимо для них інклюзивні заняття. Вони активні, спортивні і веселі. І ми хочемо, щоб у них завжди на обличчях була радість, адже, незважаючи на те, що в країні йде війна, діти мають бути щасливими».
Читати ще: У Луцьку для дітей з аутизмом влаштували веселі старти та вручили їм подарунки. Фото

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зауважила, що вихованці НРЦ потребують ще більшої уваги, тому їм необхідно надавати підтримку та піклування.

«Кожного року Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» не оминає дітей з особливими освітніми потребами. Цьогоріч ми також завітали в Луцький НРЦ. Хотіли не лише подарувати їм подарунки, а й зробили невеличке свято. Певна, ніщо так не заряджає позитивом, як спорт. Вони візьмуть участь в естафетах, а потім за активну участь отримають солодкі нагороди», – закцентувала Катерина Шкльода.
Читати ще: Реабілітація особливих діток: Луцькому НРЦ закупили обладнання для кабінету ерготерапії. Фото

Директорка Луцького НРЦ Леся Волинець зазначила, що змагання та інші активності в центрі проходять регулярно, а заклад давно співпрацює з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». З її слів, спортивні вправи та подарунки принесуть дітям радісні емоції.
Наприкінці до малечі завітав їх улюблений персонаж – святий Миколай. Він із найкращими побажаннями вручив вихованцям Луцького НРЦ новорічні подарунки.

До слова, це не перший спортивно-розважальний захід у місті. Напередодні «Спорт для всіх» спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» влаштували спортивне свято з подарунками для дітей з аутизмом, а також для дітей із синдромом Дауна.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus