USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку дітям учасників АТО вручили подарункові набори

18 Грудня 2017 16:14
Напередодні Дня святого Миколая у Луцьку відбувся благодійний захід “Щирий подарунок любові” для дітей із сімей учасників Антитерористичної операції на сході України, повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Захід, що відбувся з ініціативи управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки соціально відповідального бізнесу, відвідали радник міського голови Ігор Поліщук та керівник приватного виробничо-комерційного підприємства “Волиньспецторг” Костянтин Антонюк.



Як зазначила начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, сьогодні розпочинається цикл святкових заходів та благодійних акцій для дітей різних соціальних категорій. “Саме для дітей, чиї батьки захищали нашу державу у зоні проведення АТО, ми підготували перші подарунки”, - наголосила вона.



Вітаючи присутніх, Ігор Поліщук зазначив: “День святого Миколая - це особливе свято, адже Святий Миколай є покровителем нашого міста. Сьогодні ми раді подарувати вам частинку тепла та уваги. Бажаю усім вам Божої ласки та благословення, успіхів у навчанні та житті. Нехай наступний рік буде сповнений нових вражень та лише позитивних емоцій. Впевнений, що у майбутньому ви станете успішними громадянами нашої країни. А усім нам бажаю спокою та мирного неба над головою”.



До привітань долучився й Костянтин Антонюк із побажаннями щастя, добробуту у родинах, міцного здоров'я. Він запевнив, що й надалі підтримуватиме соціально важливі ініціативи.

Потому Ігор Поліщук та Костянтин Антонюк вручили подарунки дітям. 25 дітей із сімей учасників АТО отримали подарункові набори та вишиванки від підприємства “Волиньспецторг”, виготовлені за індивідуальними замовленнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
5 Показати IP 18 Грудня 2017 19:25
Найшли самих голодних?
Я до 5 Показати IP 19 Грудня 2017 13:41
ЗБЛЬОВОК.
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2017 20:29
Організуй таке дійство сам і вручи подарунки кому вважаєш за потрібне, а то тільки і можеш, що свої 5 копійок вставляти.
Роман Показати IP 21 Грудня 2017 22:12
В Буському районі для дітей учасників АТО не дають нічого,бідні мабуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus