USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку діти дивом не потрапили під колеса авто

13 Жовтня 2017 12:02
У Луцьку 12 жовтня на вулиці Коперника двоє дітей ледь не потрапили під колеса автомобіля.

Про це на сторінці АвтоАндони Луцька у Фейсбуці повідомив Денис Литвинцев та опублікував відео з відеореєстратора.

Діти почали перебігати дорогу в невстановленому місці, вискочивши з-за припаркованого автомобіля.

Завдяки хорошій реакції водія вдалося уникнути трагедії.

«Учіть своїх дітей, в*шу м*ть», - прокоментував автор відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 13 Жовтня 2017 13:30
Як же вас, наїзників навчити їздити? Дітей всі вчать, але ж ніхто не застрахований що серед водіїв знайдуться такі наїзники. В якому невстановленому місці вони перебігали? Де там те встановлене місце? Яка ширина проїзжої частини, є розмітка? Швидкість треба обирати так щоб можна було реагувати на те що відбувається. А якщо їздити не дано, то ходіть пішки, може чомусь в житті і навчитеся. Це стосується всіх! А пішоходам - будьте дуже обережні бо водіїв залишилося дуже мало, а наїзники ПДР читати не бажають, а якщо і читають то не здатні їх зрозуміти, бережіть своє житття.
Анонім до Лучанин Показати IP 14 Жовтня 2017 15:54
"Дітей всі вчать, але ж ніхто не застрахований що серед водіїв знайдуться такі наїзники. "- які наїздники? "Яка ширина проїзжої частини, є розмітка? Швидкість треба обирати так щоб можна було реагувати на те що відбувається. А якщо їздити не дано, то ходіть пішки, може чомусь в житті і навчитеся. "- ти взагалі адекватний? До чого тут це?
Водій до Аноніма до Анонім Показати IP 17 Жовтня 2017 09:59
Лучанин пише правильні речі. З тих водіїв, що зараз їздять за кермом, можливо половина виконує правила ПДР. А рекомендованої швидкісті, особливо в населеному пункті потрібно дотримуватись за будь-яких умов. Водій, якщо він водій, повинен передбачити всі можливі ситуації на дорогах, особливо в тих місціх, де можлива поява дітей. До того ж, якщо ви самі не читали ПДР, то діти до 12 років за визначенням самих правил, вважаються неконтрольованими, то яка може бути мова. Звичайно, в житті всяке буває, але це не привід ображати інших учасників дискусії. Тут кожен говорить свою думку. Будьте взаємовічливі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus