USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку діти потрощили два автомобілі. Фото

6 Березня 2020 19:30
Четверо дітей віком 10-12 років опівдні потрощили дві автівки на вулиці Набережній у Луцьку. Про це розповів власник машин марки «Альфа Ромео» Євген Березнюк. Інше розбите авто – марки «Запорожець», належить батькові чоловіка. У машинах розбиті вікна, фари. На місці події працювала поліція. Зі слів Євгена Березнюка, шкоди завдано на 25 тисяч гривень.

Про це повідомляє Суспільне.

«Подзвонили знайомі, сказали: б’ють твою машину. І все, ми приїхали, зловили тих дітей. Поїхали у міськвідділ. Цегла, арматура, от – ключ валяється, я так зрозумів, усе, що під руками було: одну побили, другу побили. Дістали сидіння, я уже не знаю, чим їм та машина – запорожець мішав», – каже власник побитої автівки Євген Березнюк.

Старша інспекторка сектору комунікації Головного управління Нацполіції в області Анна Павловська розповіла, що подія зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв про вчинення кримінальних правопорушень. Нині триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Лучанин Показати IP 6 Березня 2020 19:52
А де машини то? )))
Баба Ганя Показати IP 6 Березня 2020 19:58
Це не автівки, а корчі гнилі!
Ввв до Баба Ганя Показати IP 6 Березня 2020 22:00
Корчі не корчі....це приватна власність...
Сусід Показати IP 6 Березня 2020 20:55
А штраф за 10річну парковку на газоні 100тис.грн.
Qwerty Показати IP 6 Березня 2020 20:56
Запорожец вже корні пустив,
Коля Показати IP 6 Березня 2020 21:03
Діти винні звичайно, але місце цього мотлоху на пункті прийому металобрухту
Правдоруб Показати IP 6 Березня 2020 21:48
Прочитав попередні коментарі та стало сумно. Як би ваше майно трощили говорили б інакше. Те що підлітки деградують з кожним роком це не дивно але це таке виховання , спочатку автівки трощать потім грабують, вбивають...
Ната до Правдоруб Показати IP 6 Березня 2020 23:41
Ті,що так коментують,самі виховують таке бидло ,як самі....!
Луцький Показати IP 7 Березня 2020 07:13
Яка різниця,які це авто,зараз не про це,а про дітей і їх вчінкі,сьогодні корчі,а завтра голову пробють...сумно,що дітям не приходить в голову нічого ліпшого як знищіти щось...
Петро Показати IP 7 Березня 2020 09:15
Діти 10 12 років ходять до опівночі? Ще треба і батьків притяхнути до відповідальності.
Лучанка Показати IP 7 Березня 2020 13:36
Стала свідком цієї події .Я ж і викликала поліцію . Я не виправдовую дітей .Але так як хлопчика шарпав той чоловік , що дитина ,аж червона була , по забирав телефони у них , кричав , що приб’є , кричав , що він в АТО служив і в нього нерви . То скажіть мені , то можливо і ті діти такі виростають , бо поруч ходять такі злі дорослі ? А такі зношені авто , то загроза для суспільства !!!!!
Ха-ха до Лучанка Показати IP 7 Березня 2020 14:35
і чим ті авто особисто вам загрожували? А якби вам діти зіпсували старого коврика під дверима, то вереску було би!!!
Народна прокуратура Показати IP 7 Березня 2020 14:47
До Лучанка. Шарпати, звичайно, не гарно, але у людини певно емоції зашкалювали, і не він безпричинно причепився до тих дітей, а діти його його машини. І те, що ці діти такими ростуть винен точно не він, а їх батьки.За Вагшою логікою, якщо людина не може купити дорожче авто, то вона загроза для суспілсьтва? Цікава мораль, давайте всіх пенсіонерів, інвалідів і малозабезпечених ізолювати в концтабори, щоб вони Вам не загрожували.
МАЙДАН Показати IP 8 Березня 2020 06:25
В АТО ЇХ всіх цих малолєтніх сєпарів лазать тут тільки пайку в садіку жруть нахаляву!!! Альфа роме це для отвода глаз - основна ціль запорожець!!! Одну марку Україна випустила і по тій вдарили москалі! Це ГРУ ФСБ і шей одна служба яку ніхто незнає!!! ЦИМ колоборантам - держзраду і теракт СБУ докаже легенько не перший раз!!! Це вони полюбе всі склади з боєприпасами зривали Ну гади скільки тримались под прикритієм!!! БЕРЕЖЕМ ЗАПОРОЖЦІ ПАНОВЕ - ПУТІН ВЗЯВСЯ ЗА СВЯТЕ!!!!!!!!!!!!!!
Ірина Показати IP 8 Березня 2020 17:20
І що лучанка стало легше що дітей у поліцію здала? Хай герой ато батькам дітей в руки попаде, героїзм закінчиться. Порозставляють свої корчамаки де небуть а потім ридають. За те що дітей пальцем зачепив ми з Юрою цього не залишимо.
лінивець Показати IP 24 Квітня 2020 18:21
КРУТО! діти озвіріли вже автомобілі бьють і замість того щоб дітей виховувати у всьому винні авто-читаю відгуки:хіба це авто? це брухт, мотлох. Завтра жінку згвалтують-та хіба це жінка?це дурепа і взагалі не людина.Після завтра квартиру пограбують,а потім скажуть-та хіба це квартира?це притон якийсь....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus