USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку дівчинку, яка переходила дорогу на переході, збила машина

11 Травня 2016 20:42
9-річну лучанку, яка переходила дорогу на переході, збила машина. Близько 19.30 на вулиці Кравчука трапилась ДТП з потерпілим.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Водій автомобіля Рено скоїв наїзд на пішохода, а саме, на дівчинку приблизно 9-річного віку. Вона переходила дорогу на пішохідному переході.

Дитину забрала швидка допомога, на місці працюють патрульні та слідчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
лучанка Показати IP 11 Травня 2016 20:58
Таких водій потрібно наказувати по всій строгості!
Немає значення яке і до лучанка Показати IP 11 Травня 2016 23:50
Обовязково потрібно наказувати, та лише в тому випадко коли вина лише водія. Це не про цей випадок. Дітей потрібно вчити як правильно переходити по зебрі....але практика показує що "літати" їм цікавіше, аніж переконатись чи безпечно на дорозі. Свідки підтвердили що це неприємний збіг обставин, в якому нажаль винні обоє. Дівчинка дійсно перебігала дорогу, не переконавшись чи це безпечно, і в тих обставинах що були, водій фізично не міг побачити її і вчасно загальмувати. Тож не варто судити лише з декількох слів. Це може трапитись з кожним і ніхто від цього не застрахований. Порада усім, як пішоходам так і водіям: будьте уважні!!!! Водію терпіння, а дівчинці швидкого одужання! Усі ми під Богом ходимо...........
Лучанка Показати IP 11 Травня 2016 21:16
На даній вулиці постійно збивають дітей, а причин декілька: водії на переходах не зупиняються, адже патрульні практично там ніколи не бувають; дорогу поремонтували і водії перевищують швидкість. Патрульні більше звертають увагу на припарковані авто під знаками, а на такі значні порушення на вулицях біля шкіл під час яких травмуються діти навіть не звертають увагу.
1 до Лучанка Показати IP 12 Травня 2016 06:51
На даній вулиці пішоходи ніколи не дивляться по сторонах, а лізуть прямо під колеса
777 Показати IP 11 Травня 2016 21:34
Нанесіть зебру
555 Показати IP 11 Травня 2016 21:40
Гадаете якщо перехід то можна велітати на нього???Треба бути трохи уважним як пішоходам так і водім...Це все наше виховання!!!
Анонім Показати IP 11 Травня 2016 22:06
Потрібно ставити лежачого поліцейського.Це вже другий тнаїзд на цьому переході за півроку на учнів.
Плачу Показати IP 11 Травня 2016 22:10
Отак дитину вчиш :переходити дорогу потрібно лише на переході,-йшла собі дівчинка -і тут на тобі збили!!!!Водію,-вчи правила і будь уважний на дорозі!дівчинці швидкого одужання
Корінь до Плачу Показати IP 11 Травня 2016 23:15
У тому й то біда що ми вчимо що треба переходити на зебрі але не вчимо як це правильно робити. Що треба підійти до переходу зупинитись -подивитись на ліво на право -впевнитись що перехід буде безпечний і переходити. А в такому віці діти не ходять - вони бігають. У мене теж на тому переході вилітали на перехід перед машиною дітлахи тоя там більше 40 ніколи не їзджу . Там треба поставити знак 40 і жовту мигаючу лампочку як поробили в Рівному. Але в нас на це нема грошей .Життя людини ніц не вартує.
ЛУЧАНКА Я до Плачу Показати IP 12 Травня 2016 11:07
ШАНОВНИЙ ЧИ ШАНОВНА ....ВИ МАБУТЬ НЕ КЕРУЄТЕ ТРАНСПОРТНИМ ЗАСОБОМ....БО КОЖЕН ХТО ЇЗДИТЬ ТАК НЕ СКАЖЕ...ТИ МОЖЕШ ВІДПОВІДАТИ ЗА СЕБЕ АЛЕ НЕ ЗА ДІЇ ПІШОХОДІВ..ЧАСТО НЕАДЕКВАТНІ...ВОНИ Ж БІГАЮТЬ ПО ДОРОГАХ ЯК БЕЗСМЕРТНІ....ДИТИНИ ШКОДА ...АЛЕ ВОДІЯ НЕ ЗАСУДЖУЮ...ЦЕ ЖИЛІЗЯКА І ВОНА МОЖЕ ПОВЕСТИ ЗОВСІМ НЕ ОЧІКУВАНО І ПІШОХОДИ І ВОДІЇ ПОВИННІ ПРО ЦЕ ПАМЯТАТИ.... ПРАВДУ ХТОСЬ НАПИСАВ....НІХТО НІ ВІД ЧОГО НЕ ЗАСТРАХОВАНИЙ
Тато Показати IP 11 Травня 2016 22:28
Три роки тому на цьому переході збили мою дитину. Перелом ноги. Дитина ходить до 21 школу. Вже 12років... але все рівно щодня перевожу через дорогу зранку.
Пішохід Показати IP 11 Травня 2016 23:21
Все більш і більш на переходах збивають людей,в нас водії маньяки?
Анонім Показати IP 11 Травня 2016 23:54
Навушники з вух повиймайте.
Марія Показати IP 12 Травня 2016 00:07
Я була свідком, коли вже дівчинка лежала на тротуарі. Слава Богу, що жива. Перехід там є, але машина чомусь стояла за метра 3 далі, тобто там де якраз люди люблять перебігати дорогу. Сама деколи там перехожу. Але я навіть на переході сто раз передивлюсь чи нема машини і дочекаюсь поки зупиниться ТЗ, аж тоді переходжу. І так"залякала" свою дитину. Хай краще боїться навіть переходів. А все тому, що сама водій і знаю, як деколи пішоходи вилітють на дорогу. Вчить дітей перестраховуватись. ЯСподіваюсь, що з дівчинкою все гаразд. Бідолашка була перелякана і з розбитою головою.До Волинь Пост. Напишіть, будь-ласка,як дитина, якщо щось буде відомо.
батяр Показати IP 12 Травня 2016 05:38
Давно вже не є школяр. Діти дорослі. Але перед тим як переходити дорогу я спочатку давав по паску , бо машина стала і поїхала, а ти дурню в лікарні. Перехід це справа татів і мамів, або тих хто їх замінює. Дитина як дзеркало виховання, що навчили те і маєте.
Просто Показати IP 12 Травня 2016 08:11
Люди добрі придумайте програму на телефон чи на планшет з комп'ютером, бо ми діти такі які нічого крім цього не знаємо. І ще хочемо передати нашим батькам, які вісять під пивасіком і фоткаються в Інстаграмі, замість того щоб забрати це все від нас і вчити реального життя!
ДАІ Показати IP 12 Травня 2016 08:59
Правила однозначно зобов'язують водіїв враховувати дорожні обставини. І хто б де не бігав, тим більше дитина та ще й на переході,винен водій. Це ж усім відомо, що окремі водії-"крутелики" на переходах не надають перевагу пішоходам, або майже наїзджають на п'ятки та ще й грублять. До буцегарні таких.
оксана Показати IP 12 Травня 2016 11:21
підтримую: ЛЕЖАЧИЙ ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ СУТТЄВО ВИРІШИТЬ ПИТАННЯ НАЇЗДІВ НА ШКОЛЯРІВ.
Водій Показати IP 12 Травня 2016 13:36
Не забувайте що кожен водій одночасно й пішоход. Але не забувайте, що дорога для автомобілів, а тратуар для пішоходів, коли пішоход стає ногою на дорогу, без різниці на зебрі чи ні, він повинен розуміти що на дорозі їздять автомобілі, всяке буває, може за авто стати зле, або може авто підвести, і станеться біда, тому в першу чергу пішоходу треба думати про себе і уважно дивитись на дорогу ... або ввести штраф не 50 грн за перехід не на зебрі, а 500, і кількість дтп з пішоходами зменшиться в декілька разів ...
ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ до Водій Показати IP 12 Травня 2016 15:19
Шановний водій! З однієї сторони Ви все правильно сказали... Я теж водій, і, в загальному, підтримую Вас на 100 %. Але не в цій ситуації. Школа поруч... Це вже зона підвищеного ризику, оскільки поруч перебуває велика кількість дітей... Вулиця Кравчука - це не проспект Соборності. Вона проходить між житловими зонами і дитячими майданчиками. Знову зона підвищеного ризику. Пішохідний перехід біля школи на дорозі між житловими зонами і дитячими майданчиками - в ДЕСЯТЬ РАЗІВ вища зона ризику, а не в 3. І будь - який водій повинен усі ці фактори враховувати і відповідно керувати автомобілем. Однозначно винен ВОДІЙ, а не ДИТИНА! На 100 % підтримую ДАІ. І саме основне: цікаво як би Ви, шановний Водій, шановний батяр, шановна Лучанка Я і всі вельмишановні пані та панове, хто захищає водія, коментували конкретно цю ситуацію, якби, не доведи Господи, на місці цієї дівчинки, в цій зоні підвищеного ризику, під колесами даного автомобіля опинилася ВАША ДИТИНА, ВАША КРОВИНОЧКА?...
ДАІ Показати IP 12 Травня 2016 16:10
Швидкість водія була до 35км в годину і дитина вибігла з за зустрічною машини прямо під автомобіль за 6 метрів авто зупинилось, її не можна було побачити, це підтверджене декількох свідків,водій пройшов експертизу алкоголю не було.
до ДАІ Показати IP 13 Травня 2016 14:01
Нехай ДАІ декілька днів почергує біля піцерії Базилік де сталалась ДТП і побачать з якою швидкістю їздять автомобілі. Швидкість винуватця ДТП не могла бути 35 км. на годину, оскільки в такому випадку водій зміг би швидше відреагувати у вказаній ситуації і уникнути наїзду, і перед пішохідним переходом є відповідний знак, хоча і ввечері він не освітлюється. Потрібно у вказаному місці монтувати лежачого поліцейського та освітити піш.перехід, оскільки поруч гімназія № 21 де дуже жвавий рух дітей. І нехай ДАІ не займається статистикою травмованих людей на пішоходних переходах, а вносить відповідні рекомендації міській раді для вжиття відповідних заходів. Так як на вул. Щасливій, що в с.Зміїнець де проживає мер Романюк більше лежачих поліцейських як у всьому Луцьку, видно де посадовці переживають за життя та здоровя своїх дітей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus