USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку діє незаконна автомийка

5 Листопада 2014 11:59
Отримавши дозвіл на гараж, підприємливий лучанин звів автомийку без дозволів.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 5 листопада.

До міськради звернувся громадянин Петро Радченко, який просив дати дозвіл на підготовку містобудівних умов та обмежень на реконструкцію гаражів під автомийку та кафе на вулиці Ковельській, 128в.

Як стало відомо під час засідання, цей підприємливий лучанин самовільно реконструював гаражі під автомийку. З’ясувалося, що автомийка працює незаконно, без жодних дозволів. Крім того, мешканці сусідніх будинків часто скаржаться на велику кількість машин, шум від автомобільних пилососів. А тепер він намагається узаконити цю самовільну споруду.

Це питання обурило багатьох членів міськвиконкому. Зокрема, перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що на автомийці має бути спеціальне обладнання, відстійники, фільтри. Вода після використання має бути очищена від шкідливих домішок.

«А куди дивилася екологія? Хто давав дозволи? Це потенційно небезпечний об’єкт», - зауважив він.

Виявилося, що автомийка працює без жодних дозволів, повідомила заступник міського голови Лариса Соколовська.

Як розповів прокурор Сергій Мазурок, нині в суді розглядається справа про скасування дозволу на виділення земельної ділянки.

Члени міськвиконкому погодилися, що ця автомийка не повинна працювати. А до 16 години міському голові подадуть перелік тих служб, які треба підключити, щоб припинити роботу закладу.

Але говорити про те, що проблема із вищезгаданою автомийкою у Луцьку нова - не доводиться. Ще у 2013 році Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що мешканці навколишніх будинків мало не плачуть від діяльності, яку здійснює автомийка на Ковельській, 128в.

«Добрий сусід — радій, поганий — терпи»,- йдеться в українському прислів’ї! За таким принципом влада Луцька пропонувала жити мешканцям вулиці Ковельської.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нейтрал Показати IP 5 Листопада 2014 12:18
цей тупенький підприємець це звичайнісінький шахрай.праіильний напрямок це самообслуговування і автомотизація.
А як стосовно Показати IP 5 Листопада 2014 15:40
А як стосовно автомийки самообслуговування відкритого типу по вул. Гордіюк недалеко від "Глобуса"? Які там санітарні норми дотримуються, коли миючі засоби, якими миють машини, розпилюються фактично за 5-8 метрів від тротуару, по якому люди ходять?
анонімус Показати IP 5 Листопада 2014 16:55
що, не поділився з депутатами?
Кравчук Показати IP 6 Листопада 2014 10:11
Як би мені костомашку в зубах приніс, я б і не гавкав. А так - загризу , доки не принесеш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus