USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку без попередження перекрили вулицю Кривий Вал

1 Вересня 2016 13:57
Без попередження від міської ради у Луцьку на День знань, 1 вересня, перекрили вулицю Кривий Вал. Зокрема, тут ведуться роботу з вкладання бруківки «трилінки», яку зняли під час реконструкції вулиці Лесі Українки.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що під час реконструкції вулиці Лесі Українки знайшли історичне мощення старою польською бруківкою - «трилінку», шестигранну шашку, якою раніше була викладена вулиця. До слова, навколо використання історичної бруківки виникли суперечки. Зокрема, представники громади не схвалили ідею перенесення історичної «трилінки» на вулиці Лесі Українки з центральної частини вулиці на тротуари.

В департаменті ЖКГ Луцької міської ради раніше інформували, що «трилінку», якою раніше була викладена вулиця, планують відновити. Так, давньою бруківкою вирішили вимостити вулицю Кривий Вал.
Відтак, у четвер, 1 вересня, перекрили проїжджу частину вулиці та розпочали роботи, які зі слів робочих, триватимуть до 4 вересня. До слова, на вулиці Кривий Вал доволі насичений рух авто, тож перекриття дороги завдає певних незручностей водіям та пішоходам. Між тим, про такі незручності ніхто ані перших, ані других не попередив. Інформація про те, як та на який термін перекриють вулицю Кривий Вал, на сайті Луцької міської ради - відсутня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Депутат Показати IP 1 Вересня 2016 14:49
Це неправда.Є відповідне розпорядження опубліковане на сайті міськради. Але ви цей коментар всеодно не опублікуєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus