USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку до Дня захисника України відбулися волейбольні баталії

15 Жовтня 2020 18:39
У Луцьку нещодавно відбувся відкритий чемпіонат міста з волейболу серед юнаків 2006 року народження і молодших, присвячений Дню захисника України.

І саме юнаки демонстрували свою майстерність, силу та спритність у боротьбі за звання кращих, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс», повідомляють на сайті «Тільки разом».

Поборотися за призовий кубок на Відкритому чемпіонаті Луцька з волейболу серед юнаків з’їхалися команди з Тернополя, Острога, Бродів, Хмельницької області, а Волинь представляла команда комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 м. Луцька.

Упродовж двох днів команди змагалися між собою за круговою системою на базі Луцького навчально-виховного комплексу № 24. Першого дня свою перевагу показали волейболісти Тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи, які виграли обидві гри. По одній перемозі вибороли представники Бродів, Хмельниччини та Луцька.

У другий день цікавим було протистояння команд Бродів та Хмельницької області. Якщо у першій партії бродівським волейболістам перемога дісталася досить легко, то у двох наступних їм довелося докласти чималих зусиль, аби втримати перевагу. Незначний баланс в рахунку, звичайно, додавав напруження тренерам.

Однією з найцікавіших стала фінальна гра чемпіонату, де зустрілися лідери змагань – команда з Тернополя та луцькі волейболісти. Від самого початку встановилася запекла боротьба за кожне очко. Рахунок підтверджував двобій рівносильних команд, які порадували динамічною грою та затяжними розіграшами, адже ніхто не бажав здавати свої позиції. Виграш першої партії додав азарту господарям майданчика. І уже наступні дві партії лучани перемогли з переконливим відривом, на що, звісно, не сподівалась команда Тернополя.

Незважаючи на поразку в останній грі, команда з Тернополя таки стала чемпіоном змагань за сумою набраних очок за два дні. Другу сходинку турнірної таблиці посіли представники Львівської – команда з міста Броди, а замкнули трійку лідерів волейболісти дитячо-юнацької спортивної школи № 1 м. Луцька.

Як відзначив представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Дмитро Піддубний, турнір видався направду цікавим, адже команди продемонстрували дійсно високий рівень гри та високу технічну майстерність.

Переможці та призери отримали кубки, медалі, дипломи від організаторів чемпіонату. А також мали гарну нагоду побачити свої сильні та слабкі сторони, аби підготуватися до чемпіонату України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus