USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку – донецькі захисники тварин

27 Червня 2014 12:07
Представники десятка міст України переймають досвід Луцька у сфері гуманного поводження з тваринами.

Семінар «Регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами, реєстрація домашніх тварин, створення місць для вигулу, пошук коштів, грандів, спонсорів, фандрейзинг», - стартував у Луцьку сьогодні, 27 червня.

Організатором виступило КП «Ласка». Аби перейняти досвід роботи у сфері гуманного поводження тварин, до Луцька приїхали люди, які представляють відповідні структурні підрозділи у різних містах України.

Зокрема, приїхали фахівці з Дніпродзержинська, Одеси, Сум, Харкова, Львова, Донецька, Славути. Саме в цих містах активно займаються захистом тварин створені відповідні структурні підрозділи у місцевих органах влади, або функціонують відповідні підприємства.

Досвідом роботи поділилася директор КП «Ласка» Дана Новарчук. Вона розповіла учасникам про те, що виловлених і стерилізованих тварин повертають на попереднє місце перебування або туди, де є опікуни, або населення готове собаку прийняти.

Разом із тим, керівник КП «Ласка» розповіла й про способи відлову тварин. Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про будні луцьких собаколовів.

Новарчук розповідає, що часто доводилося вдаватися до хитрощів, аби спіймати тварину.

Минулого року на підприємстві упіймали 812 тварин, з них прилаштували 590. 63 тварини- загинули, або були невиліковно хворі й їх евтаназували, 124 тварини повернули на місце попереднього перебування. Також минулого року стерилізували 982 тварини, у тому числі й домашніх улюбленців.

Свого часу працівникам КП «Ласка» довелося працювати з тваринами, які були хворі на сказ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АСЯ Показати IP 27 Червня 2014 12:10
НЕХАЙ КРАЩЕ В СЕБЕ ЗАХИЩАЮТЬ , А НЕ НА ВОЛИНІ ДОСВІД ПЕРЕЙМАЮТЬ ...ХІТРО СХОВАЛИСЯ .
До Асі Показати IP 27 Червня 2014 12:14
Серед захисників тварин - переважно жінки
Дід Панас до До Асі Показати IP 27 Червня 2014 17:15
їх то й жінками назвати тяжко, так, скажені с..и.
Дід Панас Показати IP 27 Червня 2014 17:15
А по суті це відмивання коштів платників податків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus