USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку дискутували щодо проблеми зі сміттям. ВІДЕО

5 Листопада 2016 14:37
Обговорення «сміттєвої» проблеми, яка через грибовицьку трагедію торкнулася і Волині, відбулося у Луцьку вчора, 4 листопада, під час прямого ефіру ток-шоу «Протилежний погляд LIVE» за участю депутата Луцької міської ради Ігоря Поліщука та Секретаря міськради Юлії Вусенко.

Зокрема, йшлося про те, що трагедії у Львові можна було уникнути, якби не дії мера.

До слова, нагадаємо у травні на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Під час гасіння пожежі стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Людей завалило відходами з висоти 90 метрів.

Зі слів депутата Луцької міської ради Ігоря Поліщука, до очільника міста Лева зверталися 43 інвестори, які готові були вкласти свої кошти у побудову сміттєпереробного заводу, проте жодної пропозиції не обрали.

Тим часом, сміттєвий колапс загрожує Луцьку: мешканці сіл Брище, Рокині та Сирники Рокинівської селищної ради виступили проти будівництва біля їхніх осель сміттєспалювальної печі.

Під час прямого ефіру дискутували щодо того, що будівельні роботи зі зведення сміттєспалювальної печі в селі Брище поблизу Луцька проводять незаконно, а забудовник намагався занизити рівень небезпеки будови. Державна архітектурно-будівельна інспекція України видала припис призупинити будівництво.

Окрім того, Ігор Поліщук зазначив, що луцькій владі та міському голові слід серйозно віднестися до екологічної проблеми зі сміттям, аби не допустити на Волині грибовицької трагедії, відтак, попрацювати з інвесторами, які звертались з пропозиціями побудови сміттєпереробного заводу. Адже, за 7 років Луцьк отримав 7 пропозицій сміттєпереробки, але усі відхилили.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВИ – БІЛЬШЕ АДВОКАТ САДОВОГО, НІЖ СЕКРЕТАР ЛУЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ», – ПОЛІЩУК ДО ВУСЕНКО

Повну версію ефіру дивіться далі:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus