USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку горів автомобіль, на Шаччині – приватне обійстя

21 Березня 2024 11:42
Минулої доби на Волині рятувальники ліквідували дві пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Уранці 20 березня трапилася пожежа на приватному обійсті в селі Острів'я Шацької громади – горіли покрівлі житлового будинку та розташованої поруч літньої кухні.

Повідомлення про пожежу надійшло на лінію 101 о 09:31. На місці події працювали рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Шацьк та працівники місцевої пожежної охорони сіл Піща і Пульмо. Горіння ліквідували о 10:30. Імовірно, пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.
Наприкінці дня на бульварі Дружби Народів у Луцьку загорівся легковий автомобіль. Горіння оперативно ліквідували рятувальники 2-ї ДПРЧ. Ймовірна причина пожежі – несправність електричних систем. Унаслідок пожежі пошкоджено салон транспортного засобу.
Крім того, від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що під час пожежі в житловому будинку у Любомлі травмувалася власниця. Старшу жінку з термічними опіками ніг і нижньої частини живота у важкому стані госпіталізували. Внаслідок пожежі, що виникла в житловій кімнаті, знищено килим. Пожежно-рятувальні підрозділи не викликали. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus