USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Подробиці пожежі у Луцьку по проспекту Молоді

16 Червня 2015 12:18
У дев’ятиповерховому житловому будинку в Луцьку сьогодні вранці, 16 червня, виникла пожежа. Загорання відбулося в будинку № 15 по проспекту Молоді.

Полум’я охопило саморобну комірчину між третім і четвертим поверхами. Раніше повідомлялося, що від полум’я повилітали шибки.

Згідно із попередніми висновками, причина лиха – кинутий недопалок.

На місце вчасно приїхали пожежники й загасили вогонь. Води, якою гасили полум'я, лишилося у під’їзді стільки, що між поверхами ставляться відра, а на першому поверсі її по кісточки. Наразі у під'їзді стоїть стійкий запах горілого.

На місці працює дільничний та працівник Науково-дослідного експертно криміналістичного центру обласного УМВС України.

Власник комірчини лучанин Сергій розповідає, що такі приміщення для зберігання речей є на кожному поверсі. У ній, говорить чоловік, зберігав техніку, книги, інструменти, посуд. Зі слів лучанина, легкозаймистих речовин там не було.

«Полум’я понищило чимало мого майна, тепер тут доводиться усе розгрібати. Швидше за все, вогонь виник від недопалка, якого сюди закинули. Я не думаю, що це навмисно хтось зробив, а просто через необережність. У нас часто мешканці будинку виходять на коридор, аби курити», - розповідає у коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини Сергій.

На щастя жодна людина не постраждала й полум’я не встигло перекинутися на помешкання городян.
Комірчина нижче поверхом
Комірчина нижче поверхом
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ляшко Показати IP 16 Червня 2015 12:51
Здавали будинки за совєтів з сушками для білизни , а зробили з них хліви. Роками стоїть той хлам .Не розвісиш в дощ нічого.Живу на Воїнів -та сама ситуація. Один сусід виніс шафу, другий двері і т.д. Все, задовбали.Де ЖЕКи, де пожежні вимоги? Країна -г*вно, сусіди -г*вно, які зг *вна й приїхали.
всі до Ляшко Показати IP 16 Червня 2015 13:03
г*вно, а ти дартаньян ))))
злий до Ляшко Показати IP 16 Червня 2015 13:05
За Країну начистив би я тобі рило, а на рахунок іншого з тобою згідний
Анонім до злий Показати IP 16 Червня 2015 13:08
Країну роблять її мешканці. Іншими словами, які люди, така і Країна. А ви зробили Україну під западенського рогуля.
злий до Анонім Показати IP 16 Червня 2015 13:20
Ти мурло напевно млієш від ди-ни-риловських і ли-ни-риловських люмпенів
Mik (галицька миша) до Анонім Показати IP 16 Червня 2015 13:39
Кого маєш на увазi, пишучи про "западекнських рогулiв"? Мешканцiв Волинської областi, чи Рiвненської? На Сходi нас усiх називають "западенцями"...
GPS до Mik (галицька миша) Показати IP 16 Червня 2015 14:15
Як "бруд національності не має" так і "рогульство" -рагульство не залежить від місцязнаходження рагуля, оскільки то природна сутність особин, але ніде правди діти серед волиняк таких вистачає, та ще й з найгидкішими симптомами і таке враження, що з кожним днем їх(тобто рагулів) більшає і більшає.
Лучанин Показати IP 16 Червня 2015 14:17
Правильно написали, що морду тобі натовкти треба з те лайно, що із тебе пре, ну треба і все тут.
Olga Показати IP 16 Червня 2015 15:39
Повністю згідна....Я теж живу на Воїнів. Одного не можу зрозуміти. Невже всім так приємно ходити по сходах, де безліч окурків та пляшок з під пива?, де сушки,схожі на сміттєзвалища...... я вже не говорю про запах у підїздах, який не можна терпіти. І це все ми робимо - Люди! Всім байдуже до всього, як і в країні, то коли буде той Мир і порядок на який ми чекаємо. Відповідь - НІКОЛИ. Адже країна починається у кожному із нас...
Спалена Показати IP 16 Червня 2015 16:05
Знаєте, ви тут срете країну і мешканців, а в когось була пожежа і це до біса страшно, деякі мешканці досі під стресом і їх досі тіпе, адже якби не вчасно приїхавша пожежна, то б не знаю, чи хтось із верхніх поверхів залишився живим від чадного диму

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus