USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку горів гараж, опіки дістав 37-річний чоловік

9 Грудня 2023 15:11
У Луцьку на вулиці Карбишева горів приватний гараж. У пожежі постраждав чоловік. Його забрала швидка.

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини повідомили очевидці. Свідки події зазначили, що на місці пожежі працювали медики швидкої, рятувальники та слідчо-оперативна група.

У пресслужбі ДСНС у Волинській області поінформували, що повідомлення про загорання надійшло на лінію 101 о 13:29. На місце події відразу виїхали рятувальники 25-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин Луцьк.. О 14:38 пожежу було ліквідовано.

Під час гасіння рятувальники винеесли з охопленої вогнем будівлі газовий балон. Людей у приміщенні гаража не було.

Попередня причина загорання невідома. Гараж двоповерховий, наразі встановлюють власника приміщення.

У диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що в пожежі постраждав 37-річний чоловік. Його з опіками обох китиць госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 9 Грудня 2023 16:42
Це все незаконні будівлі на комунальній землі. Ніхто їх не перевіряє. Незаконна підприємницька діяльність. А ТЦК по гаражних кооперативах набере армію ремонтників для ЗСУ, яких критично не вистачає.
Анонім до дідо Показати IP 9 Грудня 2023 20:04
Ти мабуть сам з окопа пишеш. Бо радити тцк мастак. Ти документи на будівлі перевіряв, чи так язиком ляпаєш? Люди, побудували собі житлові гаражі. Профілактика пожежної безпеки це недопрацювання відповідних структур.
Міськрада Показати IP 9 Грудня 2023 21:49
Такого типу споруди, як двохповерховий гараж - не існує в будівельних нормах. У генеральному плані гаражного кооперативу та будівельному паспорті передбачено тільки одноповерхові гаражі - муровані або металеві площею 18 кв. м., з ямою для обслуговування автомобіля або підвалом. Все, що по луцьких гаражних кооперативах набудовано з другим чи третім поверхом - сама натуральна самовільщина ! Відповідальність лежить на таких членах кооперативів і на їх головах !
Бульдозерист Показати IP 10 Грудня 2023 14:50
Прийде пора відчужувати: продавати, дарувати дітям, переписувати таку будову - і ніхто того зробити не зможе, бо збудована вона без документів !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus