USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку група невідомих побила дідуся

24 Січня 2019 10:43
Вночі у Луцьку група невідомих осіб напала на чоловіка похилого віку та побила його.

Інцидент трапився у ніч на 24 січня. Про це написав у Facebook Діоніс Афоніч.

Як розповів дідусь, невідомі запитали у нього, чи є щось закурити, а потім повалили його на землю і почали гамселити. Також порвали і сумку з пожитками, з якими він ішов додому.

Дідусь живе на вулиці Гулака-Артемовського з іншим пенсіонером, який є сліпим. Його дочка перебуває у Польщі. Відтак подзвонити і попросити, щоб чоловіка забрали, було нікому. Поліцію постраждалий викликати відмовився, «швидку» теж.

«Я його впустив погрітися, зробив йому чаю. Думаю, що робити далі.

Руки у нього побиті, голова – в крові, певно, теж розбита, ніс побитий, і це тільки те, що видно. Кров, рани, гематоми... Так, дідусь ішов трішки випивший – чути амбре – але це хіба привід? Нападати на людину, тим паче старенького дідуся? Таким тваринам і приводу не потрібно... Зграя шакалів... Напали на беззахисного старого чоловіка, який завідомо не дасть здачі», – обурився чоловік.

Зі слів чоловіка інцидент трапився поблизу історичного факультету. Тому очевидець просить допомогти знайти нападників.

Також чоловік розповів , що згодом таки викликав «швидку» і поліцію. Дідуся забрали у травмпункт.

«З розмови лікарів я зрозумів, що у нього підозра на струс та гематому в\на голові. Чоловікові дуже тяжко дісталося, говорить тяжко та незрозуміло, плутається в словах. Надіюся, з ним буде усе гаразд», – додав рятівник дідуся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правдоруб Показати IP 24 Січня 2019 10:54
Такі покидьки які не мать поваги до іншої старшої людини наврядче мають повагу до своїх батьків. Пора влаштовувати групи самооборони міста та наказувати таких гопників якщо поліція бездіє.
21 до Правдоруб Показати IP 24 Січня 2019 11:21
Поки будуть отакі групи самооборони, а не дієва виконавча влада, зокрема в особі поліції і відповідним законодавством - так і буде. Якби за злочини карали, то такого б не було. Всіх оцих малолітніх "фраєрів" якби покарали ефективно - інші б думали головою. Але зазвичай цим нікчемам немає що втрачати - ні сім'ї порядної, ні голови на плечах у них немає.
Дмитро Показати IP 24 Січня 2019 11:51
Під...си малолітні знайду і лапи попростліюю ,зовсім страх загубили,сьогодні на дідуся напали,а взавтра буде йти жінка з дитиною,з таки покидьками треба не по закону,а по іхньому -по бєспрєдєлу і це було б правильно,такого бл...ства навіть у дев'яності не було!!
21 до Дмитро Показати IP 24 Січня 2019 12:51
Можеш навіть ти іти, не обов'язково мама з дитиною. Зараз ці уроди можуть на любого напасти, бо впливові або ж жалюгідні батьки зовсім не займаються своїми дітьми.
Луцьк Показати IP 24 Січня 2019 13:01
Варіант один, знайти їх та відправити в травматологію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus