USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку із гаража викрали «Жигулі»

3 Листопада 2020 10:26
У Луцьку в ніч на 1 листопада невідомі викрали із гаража автомобіль.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Як зазначається, в одному із гаражних приміщень на вулиці Ранковій викрали автомобіль марки «ВАЗ-2107».

Інформацію підтвердили в ГУНП у Волинській області, зазначивши, що з власник автомобіля виявив крадіжку 1 листопада та звернувся до правоохоронних органів з відповідною заявою.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та проводився огляд території. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочали кримінальне провадження. Встановлюються особи, причетні до цього кримінального правопорушення. Наразі проводяться усі потрібні заходи, щоб знайти автомобіль.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
К.лучанин Показати IP 3 Листопада 2020 11:41
Невже Юрій Деточкін повернувся із "Берегись автомобиля" і виросли його послідовники ? Юрій Деточкін поступав чесно ,хоч і не по закону, накрадене чи нажите нечесним шляхом крадіями віддавав у дитячі будинки. Але ці послідовники , це конкретні крадії і вони не будуть такі як Деточкін.
Лучанин до К.лучанин Показати IP 3 Листопада 2020 12:40
Що хотів сказати автор коментаря залишається загадкою. Загадкою залишається і те, чому у 21 столітті із гаража викрали, я перепрошую, корито...
Хідео Кодзіма Показати IP 3 Листопада 2020 14:36
Кому треба цей " Чебурек "?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus