USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Щоб вкрасти авто, спочатку вкрали акумулятор: у Луцьку спіймали злочинців

25 Листопада 2017 11:01
Чоловіків, які викрали акумулятор, магнітолу та авто, затримали 25 листопада у Луцьку.

Про це написав у Фейсбуці учасник "Самооборони Волині" Олександр Ніколайчук.

Публікуємо його допис:

"Близько часу ночі отримали повідомлення про те, що відбулося викрадення акумулятора із автомобіля в районі ДПЗ по вул. Шота Руставелі.

Поїхали оглядати прилеглі території на наявність підозрілих осіб.

У поле зору потрапили двоє чоловіків, які, окрім перебування у приватному секторі в доволі пізній час, відразу особливої підозри не викликали. За 20 хв., проїжджаючи повторно, помітили одного із тих, що й минулого разу. Він стояв сам із сумкою через плече.

Вирішили встановити особу, чому сам, де товариш. З'ясували, що в сумці автомагнітола, а товариш пішов додому, але обіцяв повернутися.

Таким чином виникла підозра. А далі події розвивалися, як у кіно.

Назустріч із повороту виїхало авто без увімкненого світла. Побачивши нас, вчинило спробу розвернутися. Але зачіпило паркан та заглохло на місці. Я перегородив своїм автомобілем шлях руху. В "шістці" виявився товариш першого. Злодії проникли в це авто, з'ясували, що відсутній акумулятор, зняли його з іншого автомобіля, теж шляхом злому й проникнення. І, зрештою, викрали автомобіль, на якому один із них їхав підібрати іншого.

Тривають слідчі дії".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus