USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – кастинг вокального конкурсу

28 Березня 2016 19:40
Десяток учасників, які змагатимуться за перемогу у «Wepluse Music Awards», обрали члени журі.

Кастинг вокального конкурсу «WMA-2016» відбувся 26 березня у Луцьку

До складу журі увійшли: переможець та лауреат міжнародних конкурсів по класу скрипки Катерина Семенюк, переможець міжнародного фестивалю «Слов’янський базар», учасниця «Голосу країни» Галина Конах, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик, засновник ВОГО «Ми+», громадський діяч, режисер за освітою Сергій Семенюк та головний координатор проекту «WMA» Іванна Кіперчук.

Кожного тижня шоу покидатиме один вокаліст, якого за результатами виступу обиратимуть журі та глядацький зал. А переможець отримає путівку в табір на Закарпатті, запис пісні на лейблі Markov Records та 100$.

Серед майже півсотні зареєстрованих конкурсантів були сольні виконавці, дуети і гурти. Луцьк продемонстрував таланти в різних музичних жанрах: шансон, вітчизняний та зарубіжний поп, рок, народні пісні, шедеври бродвейської класики і навіть авторські твори.

«Це було не дуже просто, обрати десятку, адже кожен має щось особливе, і кожного з них хочеться відкрити більше», – ділиться враженнями координатор проекту Іванна Кіперчук.

До десятки найкращих увійшли: Денис Кот, Олександр Остапик та Юрій Поліщук, Андрій Білоус, Артур Ковальчук, Аліна Веселовська, Катерина Кульба, Анна Лоцманова, Катерина Гулюк, Іванна Горбатюк, Віталія Кушмирук.

Учасники, які не потрапили в десятку, отримували такі собі міні-майстер класи та цінні поради від компетентних та досвідчених майстрів.

Виснажливий для кожного кастинг не закінчувався стандартним проспівуванням підготовленої композиції. Судді, бажаючи почути та відкрити весь потенціал, багатьох конкурсантів просили виконати додаткове завдання: продемонструвати себе в іншому стилі, акапельно чи під «мінус».

В кінці програми Worship Empire презентували live-відео, кавер на пісню Hillsong «Stay and wait», слухали мотивуюче слово про розвиток від Олександри Стеблій, підспівували неперевершеній Галині Конах, яка сказала, що талант - це лиш 1%, а все інше – наполеглива праця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus