USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку хочуть демонтувати понад сотню тимчасових споруд

6 Листопада 2015 17:22
Рішення про демонтаж низки незаконно встановлених на прибудинкових територіях гаражів ухвалили члени виконкому.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконкому Луцької міської ради 6 листопада.

Директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська повідомила, що йдеться про демонтаж металевих гаражів за адресою проспект Соборності, 14.

З її слів, наразі там проводять ремонтні роботи, а мешканці будинку просять демонтувати незаконно встановлені об’єкти (про що свідчать відповіді з відповідних інстанцій). Проект рішення підтримали члени виконкому.

Інший пропонований проект рішення стосувався демонтажу гаражів по проспекту Соборності, 14а. Пропонувалося включити в нього будинки №10, 12, 16 та 15а у зв’язку з початком ремонтних робіт у вівторок. Встановлено, що відсутні дозвільні документи на встановлення цих гаражів, а частина власників об’єктів взагалі перенесла гаражі на зелені насадження та дитячі майданчики. Планують демонтувати 18 об’єктів. Цей проект рішення теж отримав підтримку членів виконкому.

Загалом у Луцьку є рішення про демонтаж 170 об’єктів, демонтовано 46 об’єктів (власники 16 з яких, як виявилося, взагалі не мешкають у Луцьку), ще понад 120 об’єктів потрібно демонтувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дуал Показати IP 6 Листопада 2015 18:26
О дубль теми за гаражі лише з прихованою назвою навіть перелякали мене бо вже подумав що кіоски хочуть знести, а раз гаражі то давайте швидше, проте ганьба мерії як і їхньому попереднику в мерському кріслі що вони не здійснили це ще на початку каденції!!!!!!
Trio до дуал Показати IP 6 Листопада 2015 21:44
А чому ти так перелякався за кіоски? Власник? Сподіваюся, після гаражів настане черга і кіосків, якщо прибирати хлам - то вже весь і повністю. В Києві Клічко худо-бідно почав наводити порядок з МАФами, і до нас дійде черга.
ох Показати IP 6 Листопада 2015 19:07
Пора вже зносити на ГОРДІЮК 43
оля Показати IP 6 Листопада 2015 23:20
А на Молоді біля згорілого казино площадку під нові споруди бруківкою викладають. Кіоски? гаражі? черговий генделик? Трошки далі кафе-пивнушка "Стелс" все більшає? Чомусь нікому не заважає?!
козюра Показати IP 7 Листопада 2015 20:59
Вулиця Федорова 6-один гараж і 2 черепашки-?....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus