USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Витрати на демонтаж гаражів у Луцьку повертатимуть у бюджет

7 Вересня 2016 11:44
Продовжувати продаж демонтованих металевих конструкцій з відкритих торгів планують у департаменті муніципальної поліції.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 вересня.

Директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська повідомила, що працівники муніципальної поліції спілкуються з більшістю власників об’єктів, які підпадають під рішення про демонтаж. З її слів, є лучани, які протягом шести місяців не приходять за конструкціями, є такі, хто не забирає ці конструкції. Протягом трьох місяців демонтовані металеві конструкції зберігають на штрафмайданчику. Наразі оголосили вже другу реєстрацію на відкриті торги. Раніше продали 4 лоти, повернувши у міський бюджет 17 тисяч гривень.

На зауваження члена виконкому Олега Бондарука про те, чи вдасться повернути усі кошти, що були витрачені на демонтаж гаражів, Юлія Сиротинська зауважила, що поверненням коштів до бюджету займатиметься компанія, яка здійснює скупку лому, тож наприкінці року зможуть назвати суму, витрачену на демонтаж і кошти, які повернули. З її слів, до прикладу, у Києві такі конструкції руйнують грейдером, даючи потім 6 годин на прибирання, після чого знищені гаражі вивозять на летовище, не займаючись поверненням коштів, витрачених на демонтаж.

У підсумку, члени виконкому ухвалили рішення про демонтаж металевих конструкцій на вулицях Братковського, 9, Кафедральній, 2, Ковельській, 150, Козакова, 2 та 4, Козакова, 4, В’ячеслава Хурсенка,46, проспекту Перемоги, 25, Рівненській, 83а, проспекту Соборності, 5 та 7, проспекту Соборності, 32, В’ячеслава Хурсенка, 44 та 46.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любі свині Показати IP 7 Вересня 2016 12:01
Ну і відкати від металоломщиків відповідно Юлі.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus