USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку хочуть обмежити рух великогабаритних вантажівок. Перелік вулиць і дозволені години

17 Червня 2021 18:53
З 1 серпня 2021 року можуть обмежити рух великогабаритних транспортних засобів, довжиною більше 15 метрів. Зокрема, водіям вантажних автомобілів дозволять курсувати лише визначеними вулицями Луцька і у нічну пору.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, у контексті змін до рішення Луцької міської ради про автомобільний транспорт пропонується дозволити рух великогабаритних транспортних засобів, довжиною більше 15 метрів, зокрема вантажних автомобілів, окремими вулицями Луцька з 22:00 до 6:00 години ранку.

«Це потрібно для того, щоб розвантажити дороги міста вдень. Щоб фури не створювали заторів і не пошкоджували асфальт у спеку. Саме тому слід дозволити доїзд фур до підприємств і закладів торгівлі з 22:00 до 6:00 години. Ці обмеження не стосуються якщо водій, до прикладу, їде на вулицю, де проживає. Також ми не прописували обмежень щодо ваги, тому що по суті, вони вже діють», – зазначив головний транспортник міста.

Тож, згідно з запропонованими змінами, з 1 серпня 2021 року рух транспортних засобів, габаритна довжина яких перевищує 15 метрів, хочуть дозволити з 22:00 до 6:00 години на таких вулицях та проспектах міста: Волі, Соборності, Винниченка, Яровиця, Василя Мойсея, Перемоги, Президента Грушевського, Стрілецька, Паркова, Богдана Хмельницького, Шевченка (на ділянці від вул. Набережної до вул. Словацького), Відродження, Рівненська, Задворецька (на ділянці від вул. Клима Савура до вул. Рівненської), Кравчука.

Зваживши всі «за» і «проти», члени комісії підтримали запропоновані зміни і рекомендували обранцям громади ухвалити їх під час сесії.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов запропонував обранцям громади внести зміни до рішення Луцької міської ради про автомобільний транспорт, згідно із якими на трьох вулицях обласного центру хочуть заборонити рух громадського транспорту міжміського сполучення.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
007 Показати IP 17 Червня 2021 21:29
Відродження , соборності фури літають сутками під знак , та ще й стоянки посеред вулиць поробили . Не вже поліція , транспортники сліпі ???
Автодор Показати IP 17 Червня 2021 21:46
Тобто, фури до Сільпо будуть дальше по центру соватись? Ще дорогу не зробили на Волі, а вже плануєте її угробити. Навантажена фура і в 22.00 колії зробить в асфальті. А чому не заставляєте Сільпо виконувати обіцянки про перевантаження товару з фур в менш габаритні машини? Чи гроші порішали все?
кравчука Показати IP 18 Червня 2021 11:24
Водій, фури, який живe ....має право йхати на свою вулицю, ставити машину дe йому зручно, наприклад, на Кравчука, напроти будинку 15 часто стоить дальнобійна машина, там дороги 2 мeтри, або на повороті за Загсом біля парку, або на повороті напроти Олімпійського на Кравчука, и йому плювати, що він пeрeкриває обзор та заважає проізду. Хай оставляють своі машини на стоянках для фур, зробили з міста сплошний гараж.Або зробили об'ізну з Тeрeмна на Писарeвського и Відроджeння, там жe ,практично, тротуар и вузький провулок, часом здається, коли пролітає та фура, що міська влада думає тільки про водіів, на пішохода наплювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus