USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку хочуть продати ділянку за півмільйона

20 Липня 2016 17:00
Ділянку площею 0,3 га, що на вулиці Заводській, оцінили в 504 тисячі гривень.

Про це йшлось під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 20 липня.

Члени профільної комісії рекомендували сесії міської ради прийняти проект Про дострокове припинення ПФ «ТЕРРА ІНТЕРНЕЙШНЛ» права користування земельною ділянкою, наданої на умовах оренди для будівництва та обслуговування виробничої бази автотранспортного підприємства. Знаходиться вона на вулиці Заводській, 3 (район вулиці Дубнівської), площа становить 0,3162 га.

Фактично, нині земельна ділянка перебуває в оренді фірми. Щодо наділу вже провели експертну оцінку. Відповідно до неї, вартість наділу становить майже 504 тисячі гривень.

Депутати підтримали проект рішення, проте остаточне рішення – за сесією міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus