USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку хочуть продовжити маршрут №26 до Кульчина

21 Жовтня 2021 16:27
Маршрут №26 у Луцьку просять продовжити до села Кульчин.

Таку петицію в Єдиній системі електронних петицій зареєстрував Сергій Вигнанчук.

Чоловік нагадав, що міський автобусний маршрут №30 було продовжено до села Підгайці, а маршрут №22 продовжили до села Княгининок. Вартість проїзду в цих автобусах становить вісім гривень, а протяжність маршрутів складає близько 20 кілометрів.

«Мешканці сіл Кульчин та Жидичин Луцької міської територіальної громади за проїзд у маршрутці №104 Луцьк–Кульчин до зупинки «Промінь» (відстань – близько восьми кілометрів) змушені платити 14 гривень, а до Автостанції №2 (відстань – 16,4 кілометра) – 20 гривень. Зважаючи на вищезазначене та з огляду на постійні пропуски рейсів за маршрутом №104, просимо розглянути питання щодо продовження маршруту №26 в село Кульчин, яке розташоване за п’ять кілометрів від Луцька, зі встановленням вартості проїзду в розмірі восьми гривень», – зазначив автор петиції.

Аби Луцька міська рада розглянула петицію, за 15 діб її мають підписати як мінімум 300 осіб. Підтримати пропозицію Сергія Вигнанчука можна тут.

Нагадаємо, члени виконкому міськради підтримали проект рішення про продовження маршруту №30 до села Підгайці.

Як ми раніше повідомляли, в автобусах обласного центру Волині підвищили вартість проїзду до восьми гривень, для учнів проїзд і надалі коштуватиме чотири гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Леонід Показати IP 21 Жовтня 2021 16:38
Давно пора.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus