USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку хочуть продовжити час руху тролейбуса №4. Петиція

26 Березня 2021 08:00
Рух тролейбуса №4 в місті Луцьку пропонують продовжити до 21 години.

Таку петицію на платформі Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Віталій Лагода.

Як зазначив, у місті наявна величезна проблема із тролейбусним сполученням із мікрорайону Вересневе і вулиці Львівської.

«Інтервал руху в середньому становить 20 хвилин, що дуже багато. Тролейбусом можна доїхати тільки до ЦУМу і залізничного вокзалу, а на проспекти Волі, Відродження, Соборності – тільки маршрутками. Останні рейси ідуть о 19 годині, коли ще дуже багато людей закінчують роботу, тому не можуть доїхати додому тролейбусом. Якщо для вирішення перших проблем потрібно збільшити кількість тролейбусів, то останню проблему можна вирішити вже сьогодні, подовживши рух хоч би до 21 години», – вказав лучанин.

Відзначимо, аби петицію розглянули органи місцевого самоврядування, за 15 діб вона має зібрати мінімум 300 підписів. Підтримати петицію Віталія Лагоди можна за посиланням.

Нагадаємо, відповідно до стратегії розвитку громадського транспорту та транспортної інфраструктури Луцької міської територіальної громади до 2025 року, пропонують змінити графік руху тролейбусів №4 та №4а.

Читати ще: «Ми потребуємо до 100 тролейбусів, щоб зменшити інтервали», – директор ЛПЕ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 26 Березня 2021 10:04
Треба взагалі не до 21 години продовжувати, а як мінімум до 23-00 і щоб останнім можна було дістатися хоча б до ЦУМа. Це в свою чергу зробило б конкуренцію автобусам і тоді й вони б дотримувалися графіків. Зараз після 22-00 ні на цукровий ні звідти дістатися практично неможливо, хоча раніше повні маршрутки ходили і до 00-00. Та й взагалі після 21-00 не можна нічим дістатися на Львівську, Володимирську, Ковельську та з них хоча б до центра. Попит з боку пасажирів є постійний, але що за проблема сталася в перевізників?
Старожил Показати IP 27 Березня 2021 02:03
Давненько не виходило в вечірню пору добиратися тролейбусом бо сам собі рахував що ввечері вони ходять з більшим інтервалом, тому було маршрутками скоріше та без зайвого очікування. В оману вводили окремі тролейбуси які в цей час попадали в око. Навіть і гадки не мав що рогачі навіть до 21-ї не ходять. На днях директор тролепарку майже не плакав як важко заробляти копієчку... і що багато пенсіонерів, і що малоооооо тролейбусів, і що ціну за проїзд необхідно підняти... Взагалі тролейбуси мають ходити до 23:00 з урахуванням особливостей роботи підприємств кожного району міста в окремих випадках і до 24:00 - 1:00. Дивно якость виходить, як набити салон паксами то любому перевізнику вигідно, як працювати в умовах зменшеного потоку пасажирів то вже не вигідно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus