USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку хочуть узаконити самовільно встановлені гаражі

10 Серпня 2016 16:46
Знайти спосіб врятувати незаконно встановлені гаражі від знесення хочуть мешканці вулиць Січової та Гетьмана Дорошенка.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 10 серпня.

Представники гаражного кооперативу «Січовий» просять виділити ділянку для розміщення металевих гаражів на вулиці Дорошенка 1 та 1а.

Як зауважив начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, управління готує відмовне рішення з цього питання на сесію міськради, оскільки вказана земельна ділянка е вільна – на ній вже незаконно встановлені гаражі, рішення про демонтаж яких ухвалив виконком. Натомість місцеві мешканці хочуть, аби ці гаражі не зносили, розробляють проект і просять міськраду надати земельну ділянку. Посадовець наголосив, що ділянку з гаражами, що підлягають знесенню, управління не надаватиме.

Авторам звернення члени комісії повідомили, що не можуть вирішити це питання, доки на ділянці залишатимуться незнесені гаражі. Член комісії Микита Рабан зауважив, що позитивне рішення з цього питання лише створить прецедент – наприклад, у центрі міста почнуть аналогічним чином створювати гаражні кооперативи з декількох гаражів і узаконювати ці конструкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
? Показати IP 10 Серпня 2016 16:49
Ще й нужники що по під кущами самовільно нароблені бажано узаконити
Бабушка Люда Показати IP 10 Серпня 2016 17:04
Який " проффесор " піднімає це питання ! Як можна узаконити незаконне ??? Це парадокс , не спроста з Українців сміються навіть і в Зімбабве .
Патріотка Показати IP 10 Серпня 2016 22:15
Не заздріть. Що за українська натура. Нехай люди користуються, як і користувались .Чи більш важливих питань у міської ради на сьгодні немає. Нужник можна зробити та насмітити у тих же дворах біля хаотично наставлених будь-як авто, через які неможливо ні пройти, ні проїхати.
Андрій Показати IP 10 Серпня 2016 22:17
Згоден. Є поставалені в ряд гаражі мають більш естетичний вигляд, ніж поперек один одного поставлені автомобілі, до того ж на газонах
Бабушці Люді Показати IP 10 Серпня 2016 22:20
Як можна узаконити незаконне??? - А що слід ще законне узаконювати.
Рапримг Показати IP 11 Серпня 2016 01:45
Питання у тому, що їх неузаконеним шляхом забирають невідомо куди. Відбуваеться грабіж власності. За це Є кримінальна відповыдальнысть. Це питання вже піднімалось на засіданні громадської ради при міському голові. 11 серпня у 105 кабінеті у приміщенні міської ради буде засідання комісії ціеї ради об 16-00. Постраждалі можуть приходити.
Для патріотки Показати IP 11 Серпня 2016 02:43
Важливих питань в мерії багато, але коли звертаються в мерію з заявою та документами, то такі питання повинні розглядатися!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus