USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку хочуть збудувати новий житловий комплекс

3 Листопада 2014 15:32
Сім’ї загиблих волинських солдат просять житло в Луцьку, втім, такого немає. Як вихід – владці хочуть збудувати новий житловий комплекс для сімей учасників антитерористичної операції.

Про це йшлося під час особистого прийому громадян у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 3-го листопада.

До голови ОДА зі своєю проблемою звернулася Алла Писарук - мати загиблого військового 51 ОМБ Сергія Писарука.

«Мій син з 9-го квітня був на фронті й до 4-го вересня служив у «гарячих точках». Він був у складі 5 роти 51 ОМБ. Він казав, що йде на Схід, бо хто ж як не він буде захищати свою дитину. У нього лишилася дружина, яка із 13 років напівсирота, а його дочці виповниться післязавтра 11 місяців. Зараз сім’ї дуже складно, житлові умови погані, тому просимо надати житло», - звернулася до губернатора Алла Писарук.
З цього приводу Гунчик повідомив, що в Луцьку житла немає, але є вихід.

«По Луцьку є декілька звернень, але житла немає. Є варіант звернутися в Міністерство, аби виділили кошти для купівлі житла. Такий прецедент уже є у Володимирі-Волинському. Втім, є ще один варіант: на базі військового містечка в Луцьку збудувати цілий житловий комплекс і в середу я буду в Києві й говоритиму про це будівництво», - розповів Гунчик та додав, що охочих отримати в Луцьку житло є 78 сімей загиблих воїнів.

Зауважимо, що Інформаційне агентства Волинські Новини вжеповідомляло, що «мертве» військове містечко Луцька може «ожити». Зокрема йшлося про те, що в Луцьку є закинуте військове містечко № 51, загальною площею 10,35 гектара. Одну його частину Міноборони хотіло віддати під оренду, а частину відчужити, втім, АТО змінила хід подій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучани Показати IP 3 Листопада 2014 16:07
Не обіцянки треба роздавати,а дати людям гроші.
Банк до лучани Показати IP 3 Листопада 2014 17:52
Гроші - полова. От якби житло дійсно дали - було би файно.
Анонім Показати IP 3 Листопада 2014 16:48
Мене дивує одне, а якби не було війни і він не пішов воювати, він би мав де жити. Я думаю ні. Де набрати гроші,якщо починати їм всім давати житло.Хто це буде фінансувати, а ці що не пішли воювати,також не мають квартир і не зароблять на них.Вони що без батьків виросли всі чи в дидитячому будинк виховувалися.Це доходить до абсурду.
Лучанка до Анонім Показати IP 3 Листопада 2014 17:26
Майте совість АНОНІМ!!! Родина віддала Україні саме головне - свого сина, чоловіка, батька. Маленька дитина, якій всього 11 місяців (зрештою останні п'ять місяців дитина теж не бачила батька бо був на ВІЙНІ за нас, які сидять по квартирах і будинках, святкують дні народження, весілля) вже НІКОЛИ не побачить і не відчує батьківської ласки (не вітчима, якщо дружина ще зможе знайти достойного). Зрозумійте БІЛЬ і втрату цієї родини - головне за що і за кого він, молодий, пішов на ВІЙНУ...
Лучанин до Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 08:27
А в чому абсурд? влада покликала людину на війну, фактично загнала в могилу батька і чоловіка, а зараз цинічно заявляють, що грошей нема? До речі за часів союзу, який зараз всі називають окупацією учасники ВВВ, а їх було сотні тисяч, мали пільги, отримували автомобілі, житло... І це ж був "тоталітарний режим", а теперішні "демократи" копійки на кількох людей не можуть виділити
123 до Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 10:35
Якщо справді нема свого житла, то слід по можливості надати, або принаймні надати значні пільги на придбання. Але тут же почнуться переписування власних квартир на брата-свата з подальшим вимаганням надання помешкань. Такі люди просто торгують смертю своїх рідних - нехай це буде на їхній совісті,якщо вона у них є.
Лучанка Показати IP 3 Листопада 2014 17:27
Лиш би обіцянки не перетворилися у цяцянки. А молодій дружині із дитинкою було де жити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus