USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – конкурс громадських ініціатив

27 Березня 2018 15:34
До 2 квітня 2018 року триватиме прийом анкет громадських ініціатив в рамках Програми підтримки ініціатив жителів Луцька на 2018 рік.

Про це йшлося 27 березня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Як розповів заступник директора департаменту економічної політики , начальник відділу інвестиційної політики Сергій Омельчук, у 2017 році лучани продали 42 проекти, 14 з яких були допущені до голосування. На реалізацію проектів виділили 390 тисяч гривень.

Він повідомив, що бюджет Програми складає 500 тисяч гривень, вартість спів фінансування реалізації однієї ініціативи – не менше 10% від обсягу коштів бюджету міста на реалізацію даної ініціативи.

З його слів, пріоритетними напрямками проектів є облаштування публічного простору в місті, організації локальних заходів у мікрорайонах міста проекти, спрямовані на покращення екологічної ситуації в місті та застосування інформаційних технологій для підвищення комфорту мешканців та гостей міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus