USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – конкурс на кращий туристичний промоційний сувенір

24 Жовтня 2018 16:38
З кожним роком Луцьк для себе відкривають все більше туристів. Хтось сюди приїздить вперше, а хтось черговий раз відвідує визначні місця або унікальні фестивалі, проте кожен із них хоче привезти додому частинку нашого міста, поділитись з друзями та близькими чимось особливим, луцьким.

З метою визначення туристичного промоційного сувеніру, а також цінного ексклюзивного сувеніру Луцька для вручення почесним громадянам та особливим гостям під час важливих візитів у місті, оголосили проведення Конкурсу, участь у якому зможуть взяти майстри, які власноруч виготовляють сувенірну продукцію, повідомляють у прес-службі Луцькради.

Організатором Конкурсу є управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Умови Конкурсу:

До Конкурсу допускаються оригінальні сувенірні вироби авторського виконання, що втілюють культуру, історію та історичну самобутність Луцька, демонструють високий творчий та мистецький рівень художників та народних майстрів.

Конкурсна робота надається у вигляді зразка виробу, виконаного з будь-якого матеріалу, в будь-якому жанрі і техніці декоративно-прикладної творчості та ремесел до управління туризму та промоції міста (вул. Богдана Хмельницького, 21, каб. 301, з 8.30 до 16.00).

Перевагою при розгляді буде наявність легенди сувеніру, упаковки, використання елементів брендбуку міста Луцька, з яким можна ознайомитись за посиланням.



При поданні конкурсної роботи кожен учасник Конкурсу заповнює заявку.

Конкурс проходитиме у три етапи:

І етап (05.10.2018 – 30.11.2018) – прийом та реєстрація заявок та конкурсних робіт

ІІ етап (01.12.2018 – 14.12.2018) – перегляд робіт учасників, організація міні-виставки

ІІІ етап (15.12.2018 – 20.12.2018) – підведення підсумків та нагородження переможця Конкурсу.

Переможець Конкурсу отримує замовлення на виготовлення тиражу відповідної сувенірної продукції, та можливість реалізації сувеніру у КП «Центр туристичної інформації та послуг»

З положенням про проведення Конкурсу та заявкою про участь в конкурсі можна ознайомитись тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus