USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Усе унікальне і зі знижкою: в Луцьку хочуть запровадити туристичний сітікард

2 Січня 2022 19:27
У Луцьку працюють над концепцією туристичного сітікарду. Заплановано, що єдиний квиток включатиме кілька послуг одночасно, наприклад, відвідування замку, музеїв і закладів громадського харчування зі знижкою.

Про це в інтерв’ю Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла виконувачка обов’язків директора Центру туристичної інформації та послуг Ірина Харчук.

Туристичний сітікард у Луцьку планують розробити за взірцем єдиних сертифікатів на туристичні послуги, які діють в інших містах України або за кордоном.

«Такий сітікард може охопити низку найпопулярніших об’єктів та певні послуги. Турист, який купить цю картку, відразу отримає знижку, наприклад, у закладі харчування. Усі, кого це зацікавить, матимуть змогу приєднатися до цього проєкту, і таким чином ми зможемо забезпечити туриста комплексом послуг та можливістю отримати знижку, придбавши цей сертифікат. Так само туди може входити й транспорт. Насправді цей процес дуже важкий, бо потребує переговорів із багатьма гравцями туристичного бізнесу й не тільки. Складність – у різному підпорядкуванні закладів. Адже один музей – обласного підпорядкування, другий – міського, третій – приватний. Так само і з закладами харчування, їх розміщенням. Поки все в планах і на етапі переговорів. Можливо, нам вдасться розробити туристичний сітікард наступного року. Наразі думаємо, як гармонійно все поєднати, аби такий туристичний продукт був цікавим різним верствам населення», – розказала Ірина Харчук.
Сітікард включатиме відвідування замку, підземель, Музею сучасного українського мистецтва Корсаків, краєзнавчого музею, Музею Волинської ікони, тобто унікальні родзинки Луцька.

Також Центр туристичної інформації та послуг працюватиме в такому напрямку, як «Луцьк інклюзивний», тобто додасть до переліку послуг екскурсії для різних інклюзивних груп.

«Ми хочемо організувати серію лекцій, запросити викладачів з університету, спеціалістів, які мають досвід роботи з людьми з інвалідністю, усе підсумувати та розробити нові туристичні маршрути з урахуванням потреб людей з інвалідністю. Сподіваємося, що до нового туристичного сезону нам це вдасться», – зазначила очільниця Центру туристичної інформації та послуг.

Повний текст інтерв’ю тут: Директорка Центру туристичної інформації в Луцьку – про святкові пропозиції і плани на новий рік

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нема Показати IP 2 Січня 2022 22:49
їм чим зайнятись...
Секс інструктор Показати IP 3 Січня 2022 07:08
Років два не користуюсь.Іноземці в шоці будуть..
Німець до Секс інструктор Показати IP 3 Січня 2022 10:30
В Берліні, наприклад, така послуга працює, і працює довго. АЛЕ там це вигідно для туристів, бо музеїв багато + там транспорт комунальний. В Луцьку ж немє проїздного квитка для мешканів міста ( для автобусів ) і швидше за все, його не буде ніколи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus