USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку контролюватимуть відновлення покриття після аварійного ремонту мереж

7 Грудня 2021 15:03
Після проведення ремонтних робіт із ліквідації аварій на мережах тепло- та водопостачання на окремих вулицях у Луцьку не відновлено дорожнє покриття.

Міський голова Ігор Поліщук на оперативній нараді закликав керівників комунальних підприємств «Луцьктепло» та «Луцькводоканал» оперативно вирішувати питання з ліквідації наслідків ремонту мереж.

«Після ремонту на мережах у нас залишаються ями. Наприклад, на Декабристів уже тривалий час після ремонту на мережі вирито яму. Якщо бачите, що не справляєтеся, у вас немає коштів, сил із об’єктивних причин, щоб вирішити питання з ліквідації наслідків ремонту мереж, звертайтеся до департаменту житлово-комунального господарства. Ці роботи треба робити швидше. Не може бути відкрито цей, скажімо, тунель на вулиці Декабристів. Ідеться є не тільки про цю вулицю. Люди їздять там, ходять там», – закликав мер керівників комунальних підприємств.

Своєю чергою, директорка Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як інформувала, що на групу оперативного реагування 15-80 протягом листопада надійшло 302 звернення, які стосувалися роботи «Луцьктепла».

«Варто зауважити, що досить оперативно протягом листопада працівники підприємтсва реагували на всі звернення. Було проведено роботи із заміни трубопроводів на низці вулиць: Загородня, 5, Декабристів, 16, Волі, 14, 16, Молоді, 6, Соборності, 24б. Ліквідовано витоки на тепломережі на вулиці Богдана Хмельницького, 19, Кравчука, 19, Гетьмана Мазепи, 8, Гулака-Артемовського, Корольова, Грибоєдова, Сенаторки Левчанівської та інших. Під час роботи за вказаними адресами припиняли подачу опалення та гарячої води», – сказала Лариса Карп’як.

На адресу «Луцькводоканалу» протягом листопада надійшло 51 звернення. На всі звернення було забезпечено належне реагування, наразі звернень на контролі немає.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 7 Грудня 2021 18:55
Серйозно.У нас стільки поривів,що це замкнуте коло і воно безкінечне...плиточка тішить...а як "красіво"з підсвіткою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus