USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Водопостачання у центральній частині Луцька відновили: аварійні роботи продовжать завтра

4 Січня 2021 18:33
Водопостачання в районі вулиці Винниченка у Луцьку вдалося відновити.

Про це інформують на сайті Луцькради.

Проте 5 січня подачу води зупинять із 9:00 до 17:00 для продовження ремонту.

Роботи з виявлення прихованого аварійного місця пориву в районі вулиці Винниченка триватимуть усю ніч і продовжаться завтра. Наразі водопостачання в оселях мешканців повністю відновлено.

Жителів вулиці Винниченка і прилеглих територій просять подбати про запаси води на завтра, оскільки 5 січня, у зв’язку з продовженням аварійно-відновлювальних робіт, водопостачання буде зупинено із 9:00 до 17:00.

Нагадаємо: вчора, 3 січня, у зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла на вулиці Винниченка, 26, було тимчасово зупинено водопостачання в районі вулиці Винниченка і на прилеглих вулицях. Через аварійний прихований порив на магістральному водогоні було затоплено інженерні комунікації електропостачання та зв’язку. Працівники аварійних бригад оперативно провели локалізацію витоку. Ушкодження мереж призвело до зупинки водопостачання на вулицях Винниченка, Яровиця, Івана-Франка, Сверстюка, Залізнична, Сільська, частково Стрілецька, Потапова, Залізняка, Кондратюка, Тесленка, Кооперативна, гуртожиток ВНУ на Потапова, 8.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus