USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Кралі в коралях» подарують лучанам сольний концерт

18 Січня 2015 21:30
Вокальному гурту "Кралі в коралях" цьогоріч виповнюється 5 років, ювілей дівчата вирішили відзначити власним концертом.

"Цьогоріч колективу виповнюється 5 років, і свій маленький ювілей ми вирішили відзначити своєрідним підсумком 5-річної творчої діяльності, сольним концертом, на якому будуть звучати вибрані твори з нашого доробку. Це і колядки та щедрівки, народні пісні в авторських обробках, а також твори сучасних композиторів", - розповіла одна з учасниць гурту Софія Свіст.

Колектив гурту – це 10 "краль": Галина Сидоренко, Олена Богдан, Тетяна Ярошик, Марина Мельник, Ірина Галій, Катерина Парфенюк, Данута Сіліхіна, Софія Свіст, Оксана Скалюк, незмінним керівником є Юлія Штець. Це - жіночий вокальний ансамбль, що здебільшого виконує твори акапельно, але у цій програмі будуть виконуватись і твори з музичним супроводом. Також на слухачів очікують музичні сюрпризи.

"Яке святкування дня народження без гостей? Тому в концерті також будуть брати участь друзі-музиканти", - зазначають самі дівчата.

Цьогорічний концерт вокалістки вирішили зробити благодійним.

Усіх охочих запрошують 30 січня, о 17.00 у Палаці культури Луцька. Вхід вільний.



Довідка:
"Кралі в коралях", у тому складі що є зараз, утворились в 2009 році з викладачів музичної школи №1 імені Ф.Шопена Луцька як коляднича група. Згодом в репертуарі з’явились народні пісні, переважно в авторських обробках, та власні твори.
Вперше як "Кралі в коралях" дівчата виступили на звітному концерті музичної школи у 2010 році. Сьогодні гурт уже знаний в місті, часто виступає на концертах міста, є лауреатом міських, всеукраїнських, міжнародних конкурсів і фестивалів, часто долучається до різноманітних благодійних акцій у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus