USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку киянин на «Opel» збив велосипедиста

26 Липня 2018 10:55
Внаслідок двох автопригод 25 липня у Луцьку постраждали велосипедист та пішохід. За фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Близько 17 години на вулиці Ківерцівській 26-річний киянин, керуючи автомобілем «Opel Omega», допустив наїзд на велосипедиста, 44-річного лучанина, який рухався у попутному напрямку.

Цього ж дня, о 21 годині на проспекті Відродження у Луцьку під колеса «Renault Megane» потрапила 64-річна місцева жителька. Пенсіонерка перетинала проїжджу частину по пішохідному переході. За кермом легковика перебував 34-річний житель Луцького району.

Внаслідок ДТП велосипедист та пішохід отримали тілесні ушкодження, пенсіонерку госпіталізували.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus