USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку легковик з немовлям в салоні зіткнувся з маршруткою, є постраждалі. Фото

16 Січня 2020 23:24
У Луцьку водій автомобіля Ford зіткнувся з маршрутним таксі №11, не надавши йому переваги у русі. В салоні легковика в той час перебувало немовля, пасажирам автомобіля викликали «швидку».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Інцидент на перехресті вулиць Потебні та Гнідавської. Зі слів пасажирів маршрутки, водій легковика Ford Fiesta їхав вулицею Потебні і на перехресті не надав переваги у русі та влетів в бік автобуса, коли той рухався з центру міста до мікрорайону ЛПЗ.

«В салоні автомобіля було немовля і ще пасажири, їм викликали «швидку», - повідомили очевидці.

Маршрутка обійшлась однією вм’ятиною, в той час як у легковика повністю розбита передня частина: бампер, капот, крила, решітка радіатора і радіотор. Від удару Ford розвернуло посеред дороги.

За станом на 22:35 на місце події прибула карета «швидкої» та поліція.

За попередньою інформацією, травмувалося немовля. Деталі – згодом.

Зауважимо, що перехрестя вулиць Потебні та Гнідавської, де трапилась аварія, – аварійно небезпечне, а фігурантами ДТП часто стають саме маршрутні таксі.

Влітку 2019 року тут зіткнулась маршрутка з автомобілем газовиків, в результаті чого 4 осіб госпіталізували. В листопаді того ж року на цьому ж місці через порушення правил дорожнього руху маршрутка зіткнулась з легковиком Mitsubishi.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus