USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку ліквідовують наслідки негоди

23 Червня 2023 21:50
23 червня негода у Луцьку поламала дерева, зірвала дах з одного із будинків і пошкодила лінії електропередач.

Про це Суспільному Волині розповів директор міського департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

Злива із поривами вітру розпочалася орієнтовно о 15-й годині.

У центрі міста у перші хвилини негоди вітер повалив ярусні вазони для квітів і надпис – Я люблю Луцьк. Як розповіла бариста Владислава Косенюк, яка працює поруч, літери одразу підняли і поставили на місці небайдужі лучани. У Луцьку також застосовували аварійні відключення світла.

Решту наслідків ліквідовували працівники Луцькспецкомунтрансу.
На вулиці Коперника під час негоди зірвало шматки даху та вітром обірвало лінії електропередач.
Як розказала Суспільному мешканка одного з будинків Катерина Феденчук, в оселях зникло світло. «Так лячно було. Зірвало електромережу і такі іскри посипались на асфальт, дерево з коренем вирвало, але Богу дякувати це велике дерево спасло нас і затримало на своїх гілках», – говорить жінка.
Дах, який зірвало з будинку на вулиці Коперника, пошкодив один з балконів і вікна у багатоповерхівці.

Зі слів власниці пошкодженого помешкання Ірини Сусол, встигла втекти з балкона і не травмуватися: «Я тільки ногами вступила на балкон і воно як грохне і вилітає. Я думала, що щось таке падає по воєнному... і тут тарахкає, тут тарахкає я думаю зараз як мені в очі впаде те скло і тоді вискочила назад».
Зі слів Миколи Осіюка, комунальники приступили до ліквідації наслідків негоди ще до завершення грози. Скільки дерев повалив вітер у місті – поки не рахували.
На вулиці Клима Савури дерево падаючи зірвало лінії електропередач.

«КП Парки та сквери вже працюють і прибирають дерева на вулицях: Богдана Хмельницького, Електроапаратній, Клима Савури, у Старому місті. Також працюють енергетики і бригада по зливовій каналізації», – сказав Осіюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus